Neyi Basarili Gormuyorsunuz Soylerseniz Ona Gore Duzenleme Yapariz. Direk yaziyrosunuz Basarisiz diye.Bisey soyleyinki Guncelleme Yapak Basarili Olsun.Bence de başarılı değil!
Oyuncu ilişkileri de bilhassa öyle.
Türkçe'nizi geliştirin o bana yeter!Neyi Basarili Gormuyorsunuz Soylerseniz Ona Gore Duzenleme Yapariz. Direk yaziyrosunuz Basarisiz diye.Bisey soyleyinki Guncelleme Yapak Basarili Olsun.
Arkadaş azeriTürkçe'nizi geliştirin o bana yeter!
BilmiyordumArkadaş azeri![]()
tas kazdiginda kazmanin cani gitmiyo onu diyceksen kasitli yapilmis bi sey.amma goruyorumki herkes bug oldugunu saniyor tasi oto enventere gelemsini ve kazmanin oto repair olmasini kaldiricam.Skyblock bug buldum
Sorun Yok.Hatani Anlamakda Buyukluk.Bu Arada Azerbaycanin En Buyuk Sw si Edi Dream.BilmiyordumAfedersin benim hatam.
0lag olemi lag kayniuor
Guzel Kardesim Bizde En Dusuk TPS 19.87. Batihostdan Dedicate Aldik Ona kurduk vps diyil yani lag varsa sende vardir.0lag olemi lag kayniuor
Sorun Yok Kardes.Cidden özür dilerim benim patavatsızlığım![]()
Guzel Kardesim Bizde En Dusuk TPS 19.87. Batihostdan Dedicate Aldik Ona kurduk vps diyil yani lag varsa sende vardir.
Sorun Yok Kardes.
Guzel Kardesim Bizde En Dusuk TPS 19.87. Batihostdan Dedicate Aldik Ona kurduk vps diyil yani lag varsa sende vardir.
Sorun Yok Kardes.