Acil Yardim Lazim Skyblock Ada Level Plugini

LegendSky

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhabalar benim skyblock serverim var 32kisi aktif! böle oyuncu yazan yerin önüne [192] Yigit20 >> Yazısı Böle Ada leveli yazcak pvp levels plugini gibi ada leveli olanı lazım bu plugini bilen lütfen atabilirmi server ip : legendsky.nitrado.net örnek su resimdeki gibi olcak..

Mavi mavi yazan [34] Yazısını diyorum

MrLineLex

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Eğer askyblock kullanıyorsanız essentials
[/url][/IMG] kısmını böyle yapınız
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Edit:
telefondan girdiğim için böyle yapmak zorunda kaldım ama işinize yarayacaktır.
Ozelden server ip atarsanız uğrarım.

LegendSky

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eğer askyblock kullanıyorsanız essentials
[/url][/IMG] kısmını böyle yapınız
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Edit:
telefondan girdiğim için böyle yapmak zorunda kaldım ama işinize yarayacaktır.
Ozelden server ip atarsanız uğrarım.
Pekayla teşşekürler umarım çalışır server ipi yazmıştım neyse atiyim legendsky.nitrado.net 1.7.2

eglishfast

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Essentials chata ekliyorsun değilmöi böyle
format: '&8[&3{ISLAND_LEVEL}&8] ......'

eglishfast

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eklentiyi biz kendimiz kodladık, ASkyBlock yapımcısı API sini konuda vermişti. Biraz Java bilgisi ile Chat sistemini kendiniz yazabilirsiniz.

Eklentimi ? güldürme beni askyblock zaten {ISLAND_LEVEL} kodu veriyor sana java bilgisine ihtiyaç yok kendi sunucumda kullanyıorum gayette güzel çalışıyor her zaman kendinizi övmeyi bırakın artık biz kodladık biz etti havalarına girmeyin arkadaş yardım istemiş ne olur yani verseniz.

LegendSky

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bakin böyle

Eklentimi ? güldürme beni askyblock zaten {ISLAND_LEVEL} kodu veriyor sana java bilgisine ihtiyaç yok kendi sunucumda kullanyıorum gayette güzel çalışıyor her zaman kendinizi övmeyi bırakın artık biz kodladık biz etti havalarına girmeyin arkadaş yardım istemiş ne olur yani verseniz.
Biliyormusun ama Ben yigit efe :)