FeatherBoard şu an elimde bulunuyor hocamFeatherBoard - (Önermem tamamen kazık gereksiz Animasyondan kazanan bir eklenti amma velakin..)
CTSNC - (İşte bu adamım! Bu eklentiyi kendi sunucularımda her daim kullanırım. Animasyon + Tab + Title + Subtitle vs. vs. her şey var ve FeatherBoard'dan daha kaliteli!)
Böyle Bir Configi müsaitsen hazırlayabilirmisin peki üstad?FeatherBoard - (Önermem tamamen kazık gereksiz Animasyondan kazanan bir eklenti amma velakin..)
CTSNC - (İşte bu adamım! Bu eklentiyi kendi sunucularımda her daim kullanırım. Animasyon + Tab + Title + Subtitle vs. vs. her şey var ve FeatherBoard'dan daha kaliteli!)
Aslında çok basit. Hatta sunucunuzun renk uyumuna göre çok iyi, kaliteli, görsel bakımından göz yormayacak bir tasarım hazırlayabilirim fakat şu an da müsait değilim. Eğer siz yapabilirseniz şimdi, size örnek bir Tablo grafiği örnek vereyim;FeatherBoard şu an elimde bulunuyor hocam.
Böyle Bir Configi müsaitsen hazırlayabilirmisin peki üstad?
Teşekkür ederim , ben biraz uğraşayım olmazsa haber ederim ^^ :gg:Aslında çok basit. Hatta sunucunuzun renk uyumuna göre çok iyi, kaliteli, görsel bakımından göz yormayacak bir tasarım hazırlayabilirim fakat şu an da müsait değilim. Eğer siz yapabilirseniz şimdi, size örnek bir Tablo grafiği örnek vereyim;
![]()
CTSNC linki atar mısın (ücretli ise fiyatı ne kadar ? )FeatherBoard - (Önermem tamamen kazık gereksiz Animasyondan kazanan bir eklenti amma velakin..)
Ne ücretlisi dostum?CTSNC linki atar mısın (ücretli ise fiyatı ne kadar ? )
arkadaşın attığı linke 1.8-1.9 plugini atmış. Sürümlere dikkat edersen bulabilirsin.CTSNC Plugini 1.7-1.8 olarak çalışmıyor ayda ben yapamadım eğer serveribiz 1.7-1.8 ise dikkat ediniz. Eger yapabilirseniz mesaj atarsanız sevinirim.
Daha önceleri denedim ama yapamamistim Eger oluyorsa denerim, Teşşekkurler.arkadaşın attığı linke 1.8-1.9 plugini atmış. Sürümlere dikkat edersen bulabilirsin.