Böyle Bir ScoreBoardı olan varmı ? Nasıl yapabilirim

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
FeatherBoard - (Önermem tamamen kazık gereksiz Animasyondan kazanan bir eklenti amma velakin..)

CTSNC - (İşte bu adamım! Bu eklentiyi kendi sunucularımda her daim kullanırım. Animasyon + Tab + Title + Subtitle vs. vs. her şey var ve FeatherBoard'dan daha kaliteli!)

RyderMX

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
FeatherBoard - (Önermem tamamen kazık gereksiz Animasyondan kazanan bir eklenti amma velakin..)

CTSNC - (İşte bu adamım! Bu eklentiyi kendi sunucularımda her daim kullanırım. Animasyon + Tab + Title + Subtitle vs. vs. her şey var ve FeatherBoard'dan daha kaliteli!)
FeatherBoard şu an elimde bulunuyor hocam :).

Böyle Bir Configi müsaitsen hazırlayabilirmisin peki üstad?

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
FeatherBoard şu an elimde bulunuyor hocam :).

Böyle Bir Configi müsaitsen hazırlayabilirmisin peki üstad?
Aslında çok basit. Hatta sunucunuzun renk uyumuna göre çok iyi, kaliteli, görsel bakımından göz yormayacak bir tasarım hazırlayabilirim fakat şu an da müsait değilim. Eğer siz yapabilirseniz şimdi, size örnek bir Tablo grafiği örnek vereyim;

RyderMX

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aslında çok basit. Hatta sunucunuzun renk uyumuna göre çok iyi, kaliteli, görsel bakımından göz yormayacak bir tasarım hazırlayabilirim fakat şu an da müsait değilim. Eğer siz yapabilirseniz şimdi, size örnek bir Tablo grafiği örnek vereyim;

Teşekkür ederim , ben biraz uğraşayım olmazsa haber ederim ^^ :gg:

MuzafferM54

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

CTSNC linki atar mısın (ücretli ise fiyatı ne kadar ? )

MuzafferM54

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Unio craft bu plugini kullanmış olabilir. rütbe kısmı da Kişinin yetkisi. (ama nasıl belirtileceğini bilmiyorum)

MrLineLex

Marangoz
En iyi cevaplar
0
CTSNC Plugini 1.7-1.8 olarak çalışmıyor ayda ben yapamadım eğer serveribiz 1.7-1.8 ise dikkat ediniz. Eger yapabilirseniz mesaj atarsanız sevinirim.