SenBenimIşığım
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar kardeşlerim bizim bir pvp serverimiz var op lar dışındaki kişiler warp a gidemiyor yetkiniz yok diyor ?
Yardımınız için teşekkürler moderatörüm olur inşallah 2 gündür çözüm arıyoruzOyun içinden şu komutları yazmayı deneyiniz:
Olmuyorsa default yazısının yerine oyuncu yazarak deneyiniz.Kod:/mangaddp default essentials.warp /mangaddp default essentials.warp.list
Moderatör abim oldu diyor ama olmuyor giremiyolar warpaOyun içinden şu komutları yazmayı deneyiniz:
Olmuyorsa default yazısının yerine oyuncu yazarak deneyiniz.Kod:/mangaddp default essentials.warp /mangaddp default essentials.warp.list
Warplara giremedikleri zaman oyundan bir uyarı geliyor mu? You don't have permission for this area, tarzı kırmızı renkli bir yazı.Yardımınız için teşekkürler moderatörüm olur inşallah 2 gündür çözüm arıyoruz
Moderatör abim oldu diyor ama olmuyor giremiyolar warpa
Evet abi kırmızı yazılı bir yazı yazıda bu komutu kullanmak için yetki yok yazıyo bizzat kendim denedim olmadıWarplara giremedikleri zaman oyundan bir uyarı geliyor mu? You don't have permission for this area, tarzı kırmızı renkli bir yazı.
abi biliyonmu çözümünüWarplara giremedikleri zaman oyundan bir uyarı geliyor mu? You don't have permission for this area, tarzı kırmızı renkli bir yazı.
Warpa ışınlanınca gidilen yerde WG olabilir, atılan WG'nin çeşidine göre o yere girmek yasaklanmış olabilir.Evet abi kırmızı yazılı bir yazı yazıda bu komutu kullanmak için yetki yok yazıyo bizzat kendim denedim olmadı
abi biliyonmu çözümünü
Bakacağım abi oda olmazsa full silcem tkr aççamWarpa ışınlanınca gidilen yerde WG olabilir, atılan WG'nin çeşidine göre o yere girmek yasaklanmış olabilir.
hayır abi oda değilmişWarpa ışınlanınca gidilen yerde WG olabilir, atılan WG'nin çeşidine göre o yere girmek yasaklanmış olabilir.
biliyorsan yanıt yazarsan sevinirim abiWarpa ışınlanınca gidilen yerde WG olabilir, atılan WG'nin çeşidine göre o yere girmek yasaklanmış olabilir.