CS:GO Hakkında Yardım Eder Misiniz ?

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben Kanal Açacağım Ama Bu Kanalda En İyi 10 Ace Falan Gibi Videolar Olacak Fakat Videoları Nereden Bulacağımı Bilmiyorum Mesela Aşağıdaki Adamı Çok Severim Bu Adam Bu Videoları Nereden Buluyor ? Yani Bu Ace-Ninja Defuse Videolarını Oynayarak Bulmak ÇOOOK Zor Peki Bunlar Nereden Ve Nasıl Buluyorkar Bu Videoları (Güncel Olacak)

Burak00756

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardesim bu adam heralde professionellerin videolarindan kesiyodur veya montage videolarindanda kesebolor guzel yerleri

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardesim bu adam heralde professionellerin videolarindan kesiyodur veya montage videolarindanda kesebolor guzel yerleri
adamın hala nereden bulduğunu bilmiyorum ama ben bir yöntem buldum :D youtube a ace yazıyorum filtreden bu hafta diyorum güncel şeyleri veriyor bana :D

ANL45

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dostum Genelde Bu Adamlar Çok Maç izler İstersen Youtube KennyS Ace Felan Yazarak Bulabilirsin.
Ama Kendim Yapıcam Diyorsan Bol Bol Maç izlemelisin ve bu maçlarda efsane bulduğun yerleri video'ya alarak editlemelisin ( ÇOK UZUN BİR İŞ ) render felan çok uğraşırım işsizim diyorsan tam senlik bende :D

SplashTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İzle Kısmından Turnuvaları İzliyor Ve Videoya Alıyor Epik Fail Felan Böyle Yakalıyor İŞte
Ama Çoook Video İzlemelisin!

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dostum oyundaki izle kısmından başka oyuncuların uzman/amatör maçlarını görebilirsin.Oradan bulmak zor diye düşünüyorsan youtuberların yaptıklarını kesebilirsin.Böyle kanallara genelde e-mail yolundan insanlar yolluyor videoları.

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum oyundaki izle kısmından başka oyuncuların uzman/amatör maçlarını görebilirsin.Oradan bulmak zor diye düşünüyorsan youtuberların yaptıklarını kesebilirsin.Böyle kanallara genelde e-mail yolundan insanlar yolluyor videoları.
İzle Kısmından Turnuvaları İzliyor Ve Videoya Alıyor Epik Fail Felan Böyle Yakalıyor İŞte
Ama Çoook Video İzlemelisin!
Dostum Genelde Bu Adamlar Çok Maç izler İstersen Youtube KennyS Ace Felan Yazarak Bulabilirsin.
Ama Kendim Yapıcam Diyorsan Bol Bol Maç izlemelisin ve bu maçlarda efsane bulduğun yerleri video'ya alarak editlemelisin ( ÇOK UZUN BİR İŞ ) render felan çok uğraşırım işsizim diyorsan tam senlik bende :D
Millet Çok Sağolun Bakın İlk Videom Bu Olaylar Bu Hafta Olmuş Hemen Topladım Ve Sunuyorum :