[HKMine] Server-icon Kazmalı mı, Kazmasız mı?

Kazmalı mı? Kazmasız mı?

• Kazmalı HKMine Server-İcon

Kullanılan: 5 41.7%
  • Kazmasız HKMine Server-İcon

Kullanılan: 7 58.3%

• Kullanılan toplam oy
    12

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki bunun nasıl olmasını isterdiniz? Örnek vererek şöyle olsun böyle olsun. Bu renkte, şurası şöyel olsun dermisiniz?

Bak tamam ama. Öyle yukarıdan ortadan kazma çıkarırsam. HK küçük kalıcak Server-icon olmucak. Logo olacak. Server-icon diye koyarsam HK gözükmez.
rank uyumu kötü biraz gölgelendirme ve geçiş ekleyerek daha güzel yapabilirsin

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
K harfi kötü duruyor bence kuyruklarını H harfinin arkasına alırsan daha güzel olabilir.
Mm. Malesef ama çizime artık karışamam. Bunun yerine farklı bir Server-icon çizebilirim ama K kötü duruyor veya durmuyor öyle kalmalı çünkü bu İcon'da anlatmak istediğim şey H'nin farkındaysanız uç kısımlarında kazmalık bir duruş var. K'de ise Minecraft'ı anımsatıcak pixellik bir tavır. Burada Gerçekçilik ile Minecraftçılık düzeyini birleştirmeye çalıştım. Öyle yapmamım bir nedeni bu.

rank uyumu kötü biraz gölgelendirme ve geçiş ekleyerek daha güzel yapabilirsin
İşte Hangi renkler olsun mesela?

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mm. Malesef ama çizime artık karışamam. Bunun yerine farklı bir Server-icon çizebilirim ama K kötü duruyor veya durmuyor öyle kalmalı çünkü bu İcon'da anlatmak istediğim şey H'nin farkındaysanız uç kısımlarında kazmalık bir duruş var. K'de ise Minecraft'ı anımsatıcak pixellik bir tavır. Burada Gerçekçilik ile Minecraftçılık düzeyini birleştirmeye çalıştım. Öyle yapmamım bir nedeni bu.

İşte Hangi renkler olsun mesela?
ikiside turuncu olabilir

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Elinizle kağıda'mı çiziyorsunuz bunu ben gerçekten anlamıyorum ? bilgisayarda'mı çiziyorsunuz ? açıklayabilir'misin acaba ben merak sardım'da biraz.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elinizle kağıda'mı çiziyorsunuz bunu ben gerçekten anlamıyorum ? bilgisayarda'mı çiziyorsunuz ? açıklayabilir'misin acaba ben merak sardım'da biraz.
Genellikle Grafik Tablet üzerinden öylesine yaptığım çizimleri Logo'ya, Banner'e vs. döküyorum. Ama kaliteli çizimler için ilk olarak Kağıda çiziyorum. Sonra PC'ye aktarıp Grafik Tablet üzerinden çiziyorum.

Örneğin;

BenZikriptiAzBiliom

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anne bana niye grafik tablet almıyorsun (şaka bi yana cidden güzel yapmışsın) birde bir sorum olucak, photoshop ile minecraft server-icon veya logo yapılabilir mi ?