Tros
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
TOPLAM FİYAT 3645 Lira
Hocam sistem bu sizce nasıl eklenelebilecek ya da değişecek?
@KilllerDragons
@zRedDragon
@wolfenstrike
@gkngrbz016
@AtakanRS
Teşekkürler hocam,16 GB Ram olsa sıkıntı olur muAldığın kasanın içerisinde zaten güç kaynağı var, ekstra bir güç kaynağına gerek yok. Ayrıca GTX 960 yerine SAPPHIRE NITRO R9 380 ekle. Arada uçuk bir performans farkı yok zaten. SSD olarak da HyperX Fury serisini tavsiye ederim.
Teşekkürler hocam,16 GB Ram olsa sıkıntı olur mu
Oyun,Yazılım,3D Modelleme yani rendering var. Sistemin Güncel Hali:
![]()
Uyumsuzluk oluşmuş. Az sonra size daha uygun bir sistem atacağım.Oyun,Yazılım,3D Modelleme yani rendering var. Sistemin Güncel Hali:
![]()
Oyun,Yazılım,3D Modelleme yani rendering var. Sistemin Güncel Hali:
![]()
![]()
GÜNCELLEDİM
Yani benim düşüncem gereksiz yere fiyatı artırmışın, ben o sistemden en za 1000lira kısar ve aynı performansı alırım.
ekran karti olarak r9 380 tercih etmelisin bütün oyunları en yüksek ayarlarda açıyor zaten.
işlemci olarak bu aralar çok moda olan i5 4460 tercih edebilirsin. Isınmıyor hiç takıldığını görmedim bilgisayarın
DDR4'ne ?, ddr3 1600mhz alırım yani gerek yok okadar paraya, pek fark ediceğini sanmam.
aynı şekilde ana karta 422tl ne, asusun ddr3 1600mhz olan modellerinden birini alırım ben olsam 200tl civarındalar
düz mantık yuvarlarsak 550tl kardasın şu an, yani performansın pek oyniyacağını sanmıyorum