Sistem Nasıl?

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Aldığın kasanın içerisinde zaten güç kaynağı var, ekstra bir güç kaynağına gerek yok. Ayrıca GTX 960 yerine SAPPHIRE NITRO R9 380 ekle. Arada uçuk bir performans farkı yok zaten. SSD olarak da HyperX Fury serisini tavsiye ederim.

Tros

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Aldığın kasanın içerisinde zaten güç kaynağı var, ekstra bir güç kaynağına gerek yok. Ayrıca GTX 960 yerine SAPPHIRE NITRO R9 380 ekle. Arada uçuk bir performans farkı yok zaten. SSD olarak da HyperX Fury serisini tavsiye ederim.
Teşekkürler hocam,16 GB Ram olsa sıkıntı olur mu

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler hocam,16 GB Ram olsa sıkıntı olur mu

Böyle bir sistem için fazla olabilir. Ancak geleceğe yönelik iyi bir tercih olur, bundan 1-2 nesil sonrasında 16GB RAM olursa sıkıntı çekmezsin. Yani sıkıntı olmaz. Bu arada RAM olarak 2400MhZ bakabilirsin, zira daha ucuz oldukları için yararına olacaktır. Zaten Anakartın bu hızı 2133MhZ'e düşürecek, hangi RAM'i alırsan al.

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Toplama amacınız sadece oyun mu? Render gerektiren yayın,video vb. işler ile uğraşacaksanız GTX 960 kalmalı. Sadece oyun ise r9 380 tercih edebilirsiniz.

Tros

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Oyun,Yazılım,3D Modelleme yani rendering var. Sistemin Güncel Hali:

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
8GB ram, artık yavaş yavaş zorlanmaya başladı diye düşünüyorum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bile 4-5GB yiyor. Arkada Skype açık olsa, steam'dan oyun indirilse, Arkada birkaç oyun daha açık olsa, o ram dolar taşar. "Kendi düşüncem." DDR4 olması iyi olmuş.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yani benim düşüncem gereksiz yere fiyatı artırmışın, ben o sistemden en za 1000lira kısar ve aynı performansı alırım.
ekran karti olarak r9 380 tercih etmelisin bütün oyunları en yüksek ayarlarda açıyor zaten.
işlemci olarak bu aralar çok moda olan i5 4460 tercih edebilirsin. Isınmıyor hiç takıldığını görmedim bilgisayarın
DDR4'ne ?, ddr3 1600mhz alırım yani gerek yok okadar paraya, pek fark ediceğini sanmam.
aynı şekilde ana karta 422tl ne, asusun ddr3 1600mhz olan modellerinden birini alırım ben olsam 200tl civarındalar

düz mantık yuvarlarsak 550tl kardasın şu an, yani performansın pek oyniyacağını sanmıyorum

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Yani benim düşüncem gereksiz yere fiyatı artırmışın, ben o sistemden en za 1000lira kısar ve aynı performansı alırım.
ekran karti olarak r9 380 tercih etmelisin bütün oyunları en yüksek ayarlarda açıyor zaten.
işlemci olarak bu aralar çok moda olan i5 4460 tercih edebilirsin. Isınmıyor hiç takıldığını görmedim bilgisayarın
DDR4'ne ?, ddr3 1600mhz alırım yani gerek yok okadar paraya, pek fark ediceğini sanmam.
aynı şekilde ana karta 422tl ne, asusun ddr3 1600mhz olan modellerinden birini alırım ben olsam 200tl civarındalar

düz mantık yuvarlarsak 550tl kardasın şu an, yani performansın pek oyniyacağını sanmıyorum

Ekran kartı olarak GTX 970 Tercih etmesi normal. Çünkü 3D Rendering ile uğraşacak. Render alan programlar AMD GPU'lardan render almıyor. Ayrıca güncellik önemli. Senin önerdiğin DDR3 ve i5 4460'ın geleceği hiç parlak değil.

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sistemi beğendim ama hardisk 1 tb değiştirsen daha çok işine yarıyacak bunun için oyunlar filan için ama işlemciyi değiştirmek daha yararlı olucaktır
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bunu kullanabilirsin bu daha iyi işlem görücektir onun dışında ddr4 kalsın ve onu dışındaki parçalar bana göre gayet iyi bu idare eder birkaç sene