28 yaşında Yeni (eski) üyenin ilk yazısı :D

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
japonca'yı nereden ve nasıl öğreniyorsun, kursa mı gidiyorsun, internetten mi öğreniyorsun, merak ediyorum. ben de yakınlarda öğrenmeye başlamayı düşünüyorum. kaynaklar ingilizce-türkçe fark etmez.

NinXia25

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
japonca'yı nereden ve nasıl öğreniyorsun, kursa mı gidiyorsun, internetten mi öğreniyorsun, merak ediyorum. ben de yakınlarda öğrenmeye başlamayı düşünüyorum. kaynaklar ingilizce-türkçe fark etmez.
Aslında 2010 yılında Türk Japon vakfında kursa gittim 1 buçuk yıl kadar ondan sonra Japon arkadaşları edindim onlarla konuşarak yada anime ve dizi izleyerek geliştirdim. Konuşmam ve dinlemem orta düzeyde ama okumam ve yazmam o kadar iyi sayılmaz.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu Mu Demek İstediniz ?

28 yaşındayım
28-Kore-CAponya
08 değil yirmisekiz
siz 10 yaşındasınız
ezikler
28 yaşındayım
tam yirmisekiz
yirmisekiz yaşında değilsiniz
asla olamazsınız
28 yaşındayım.
caponyalıyım.
capon 28
CAponcalıyca biliyorum.
08 yaşında değilim.
28 yaşındayım
28 bak. adam ol
korece japonca.
küfür etmem.
28 ANİMEEEQQQ
japonca.
ben kore.
bende japon.
Kalitesizsiniz.
28 Otaquyuz qamqi
oley be yirmisekiz
1928 doğumluyum
28siz olanlar siziii.
Muhabbet: +Sa -As ben 28 yaşındayım.
Muhabbet: +Nasılsın -28 yaşındayım.
Muhabbet: +Abi topla gel topla gel - 28 28 28 28
Muhabbet: +Buyrun para üstünüz. -Ben 28 yaşındayım.

28 yaşındayım ben inanın bak.
Lan bak harbi diyom.
28
Selamun Yirmisekiz.
28=10+18

Hatırı sayılır kadar var sen kafanı böyle şeylere yorma. Senin o kafanı yoracağın şey bu herifler ne yapıyor.

Ben de çok iyiyimdir, çok küfür ederim. Param da var premiyüm aldım. Harikayım ben lan. Bu arada yaşım 18, büyüğüm ben de yuppii.

Fincemi geliştirmek için ana dilinden Kalavela'yı okuyorum şu anda ve kuantum mekaniği üzerine 18 makalem var, Odtü'de fahri doktora sahbiyim ve 14 tane Avrupa bowling birinciliğim var. B)
Hava mı atıyon qardeş. Bende Kalavela'mı gelitirmek için bowling kuantumunu yaparak fahri doktora aldım.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Valla 28 yaşında değilsin ama sağ ol forumda ne kadar çoluk çocuk var çektin konuya bravo.

saas21

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yazın Hayırlı Olsun. Fakat Yaş Ortalamasını Eleştirmen Haklı Bir Sebep Değil .
İyi Forumlar !