mrbobaking
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
japonca'yı nereden ve nasıl öğreniyorsun, kursa mı gidiyorsun, internetten mi öğreniyorsun, merak ediyorum. ben de yakınlarda öğrenmeye başlamayı düşünüyorum. kaynaklar ingilizce-türkçe fark etmez.
Aslında 2010 yılında Türk Japon vakfında kursa gittim 1 buçuk yıl kadar ondan sonra Japon arkadaşları edindim onlarla konuşarak yada anime ve dizi izleyerek geliştirdim. Konuşmam ve dinlemem orta düzeyde ama okumam ve yazmam o kadar iyi sayılmaz.japonca'yı nereden ve nasıl öğreniyorsun, kursa mı gidiyorsun, internetten mi öğreniyorsun, merak ediyorum. ben de yakınlarda öğrenmeye başlamayı düşünüyorum. kaynaklar ingilizce-türkçe fark etmez.
Hava mı atıyon qardeş. Bende Kalavela'mı gelitirmek için bowling kuantumunu yaparak fahri doktora aldım.Hatırı sayılır kadar var sen kafanı böyle şeylere yorma. Senin o kafanı yoracağın şey bu herifler ne yapıyor.
Ben de çok iyiyimdir, çok küfür ederim. Param da var premiyüm aldım. Harikayım ben lan. Bu arada yaşım 18, büyüğüm ben de yuppii.
Fincemi geliştirmek için ana dilinden Kalavela'yı okuyorum şu anda ve kuantum mekaniği üzerine 18 makalem var, Odtü'de fahri doktora sahbiyim ve 14 tane Avrupa bowling birinciliğim var. B)
Tecrübe Diyoruz Biz OnaAkıl tabii ki de yaşta değildir fakat,ne demişler akıllı insan çok şey gören insandır.Bu durumda yaşı bizden yüksek olanlar birçok hadise atlatmış ve hayat hakkında bilgiler toplamış.
28 yaşındayım amaValla 28 yaşında değilsin ama sağ ol forumda ne kadar çoluk çocuk var çektin konuya bravo.
Amin hocam amin. Ancak şöyle bir sualim var ki neden bırakmalılar?AnimemiAllah Islah Eylesin Çizgi Dizileri Bırakın
çünkü anime çizgi filmdirAmin hocam amin. Ancak şöyle bir sualim var ki neden bırakmalılar?
Cünkü Anime Çizgi Filmdir Ve Çizgi Filmleri Cocuklar İzler O Sebeple Büyükler BıraksınAmin hocam amin. Ancak şöyle bir sualim var ki neden bırakmalılar?
Bunu yazarken biraz mantığını kullansaydın animelerin çocuklara uygun olmayan içerikleri olduğunu anlar ve yazmazdın.Cünkü Anime Çizgi Filmdir Ve Çizgi Filmleri Cocuklar İzler O Sebeple Büyükler Bıraksın![]()
Eger Mantıgını Kullansaydın Narutonun vs Anime Oldugunu Anlardın Ve Kücükken İzledin Aklına Gelirdi.. Tusubasadamı İzlemedin?Bunu yazarken biraz mantığını kullansaydın animelerin çocuklara uygun olmayan içerikleri olduğunu anlar ve yazmazdın.