OlymposBT=>Faction Spawn<=

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere OlymposBt ' ekibinin çoğunluğunun öğrenci yapımı olmuş olan bir mapı tanıtacağım.
Öğrenci yapımı olduğu için sizlere vermeyi düşündüm bu arada arkadaşlar.
kullanacak olan arkadaşlar bana özel mesaj atabilirler serverlerini ziyaret etmek isteriz.

Fazla uzatmadan sizlere OlymposBT öğrencilerin hazırladığı mapı göstereyim...

@RisusTR
@Collapse
@OlymposBekir
@Olymposgörkem
@Olycraft
@bydemir06
@_ColeTR
@Eirenes
@VIthreon
@DenizCan_
@Switcher
@Rosenrot
@Ecylpsys_
@cagatayk
@Gusullujojuk
@Hiracles
@MhaWTHoR
@IWhyReis
@moreskill
@Vivat

Dip Not ; Ekip üyelerimizin bir kaçını ekliyeme dim k.bakmayın.

İndirme linki biraz sonra verilecektir.

Son düzenleme:

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Terraini güzel bulmadım, genelde terrain konusunda 1 tık gerisiniz ama onun dışında pek sıkıntısı yok zaten bedavaymış. :creeper:

Son düzenleme:
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Ellerine sağlık öncelikle, fakat bana fazla sıradan geldi. Birkaç tepe arasına yapılar eklenmiş sadece. Öğrenci yapımıysa geliştirilmeye açık tabii ki bu yüzden yapıcı olmayan eleştirilerden kaçınmak lazım.

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu ücretsiz yapıt için teşekkürler. Daha iyilerini görmek üzere görüşürüz.

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Beğenmediğim yerleri söyleyip kötü eleştiri yapmak istemiyorum o yüzden beğendiğim şeyleri söyliyeyim, kelebekleri beğendim keşke aynı renkle olmasalarmış,samandan çatılı evleri beğendim.yani öğrenciler yaptığı için mapa "iyi" diyebilirim.birazcık daha çevreye özen gösterseler fena olmaz.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beğenmediğim yerleri söyleyip kötü eleştiri yapmak istemiyorum o yüzden beğendiğim şeyleri söyliyeyim, kelebekleri beğendim keşke aynı renkle olmasalarmış,samandan çatılı evleri beğendim.yani öğrenciler yaptığı için mapa "iyi" diyebilirim.birazcık daha çevreye özen gösterseler fena olmaz.
yorumun için teşekkür ederim gelişim sürecinde ki map.