Beni etiketlediğin için teşekkürler fakat ben de maalesef yardımcı olamam okullar açıkken. 9. sınıf ağır geldi baya@Thepoisonn (büyük ihtimal okul nedeniyle meşguldur ama anmamak ayıp olur) @TheRedstoneEngineer (umarım sen müsaitsindir) bende biliyorumda müsait değilim. İyi oyunlar![]()
UnutulurBeni etiketlediğin için teşekkürler fakat ben de maalesef yardımcı olamam okullar açıkken. 9. sınıf ağır geldi bayaAma eğer yazın dersen olabilir, gerçi ne zamandır Minecraft da oynamıyorum unutmuşumdur biraz ama.
Yazın'da olabilir. Haftasonu boşsan'da olabilir. Uzun bir şey değil yani pek uzatmayız.Beni etiketlediğin için teşekkürler fakat ben de maalesef yardımcı olamam okullar açıkken. 9. sınıf ağır geldi bayaAma eğer yazın dersen olabilir, gerçi ne zamandır Minecraft da oynamıyorum unutmuşumdur biraz ama.
Biraz hatırlamam gerekecek, şu sıralar haftasonları olabilir mi bilmiyorum çünkü şu sıralar hem proje ödevleri hem de sınavlar yığıldı.Yazın'da olabilir. Haftasonu boşsan'da olabilir. Uzun bir şey değil yani pek uzatmayız.
Tamamdır. Beklemedeyim unutma'da mesajdan veya buradan haberleşiriz.Biraz hatırlamam gerekecek, şu sıralar haftasonları olabilir mi bilmiyorum çünkü şu sıralar hem proje ödevleri hem de sınavlar yığıldı.