İlgin için teşekkür ederim aradağım skripti verdi arkadaş.peki, öldürülen adamın exp azalması gibi bişiyi olsun mu?
Teşekkür ederim skript için istediğim buydu.Kod:death of player: loop all items in victim's inventory: add loop-item to {_item::*} clear drops clear attacker's inventory give {_item::*} to attacker
Yalnız bir problem olduğunu farkettim, karşısındaki kişinin envanterini olduğu gibi veriyo yani şöyle ben adamı öldürünce onun itemleri bana direkt geliyo bunda bir sorun yok ama bendeki itemler gidiyo ?İlgin için teşekkür ederim aradağım skripti verdi arkadaş.
Teşekkür ederim skript için istediğim buydu.
Teşekkür ederim, aslında basit birşeymiş hiç bakmadım skripte başka bir şey ile uğraştığımdan skript bilgim az ama aslında baksam çözebileceğim birşeymişattacker's yerine victim's yazmayı dene
ayrıca envanterin doluyken bi adam öldürmeyi dener misin envanter taşınca napıyor merak ettimTeşekkür ederim, aslında basit birşeymiş hiç bakmadım skripte başka bir şey ile uğraştığımdan skript bilgim az ama aslında baksam çözebileceğim birşeymiş![]()
Pardon ama sorun yine devam ediyo ilk düzeldi sandım ikinci denemede aynı sorun olduğunu farkettimTeşekkür ederim, aslında basit birşeymiş hiç bakmadım skripte başka bir şey ile uğraştığımdan skript bilgim az ama aslında baksam çözebileceğim birşeymiş![]()