• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Bize Yardımcı olurmusun?

TugraDG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Server.Prodan UniqeCraftı kurmakta ama 2 saatliğine aktif oldugu için kapanıyor.Sizde 1 TL, 2TL gibi değerlerde bize para vermek isterseniz ortağımız olabilirsin.

Neden Para vereyim dersen.
Op olacaksın,Server yükseklere çıkacak,Ve Serverin kapanması olanaksız.

Hangi Hostingden alıcaksın?
Tahminim Batihost O Olmazsa Nitrado.

Daha iyi mesajlaşma için özel mesajdan konuşalım.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Paran yoksa sunucu açma. Onu geçtim sunucu açsan başarabilecek misin? Sunucu yönetimini, pluginleri, çıkacak sorunları, reklam işini yapabilecek misin ?

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kes bedavaya sw accak birindede paraalcak ulkede boyle sana para vrcek insanlar yok!
Öncelikle sen milletten bedava site tasarımı istiyorsun.O zaman şöyle karşılık veriyim;
"Kes bedavaya web sitesi tasarımı vercek birindede paraalcak ulkede boyle sana sitetasarımı vrcek insanlar yok!"
Onun dışında @TugraDG uslübuna dikakt et.Böyle cevap verirsen insanlara kimsenin sana para yollayacağını sanmam.Ve serverin tutacağını da sanmam.Eline para geçen server kuruyor.

StarTurkMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle sen milletten bedava site tasarımı istiyorsun.O zaman şöyle karşılık veriyim;
"Kes bedavaya web sitesi tasarımı vercek birindede paraalcak ulkede boyle sana sitetasarımı vrcek insanlar yok!"
Onun dışında @TugraDG uslübuna dikakt et.Böyle cevap verirsen insanlara kimsenin sana para yollayacağını sanmam.Ve serverin tutacağını da sanmam.Eline para geçen server kuruyor.
Kardeş Uzatma Ne Kadar Boşşun

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@StarTurkMC skypem trentyanan buyur gel bir muhabbet edelim.Maximum yaşın 11 .Önce bir terbiyene takın ve Türkçeyi güzel kullan.Bekliyorum skype isteğini.