CapScroll
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Gelsin o zaman eski nesil Faction icin calismalar 18 haziran 18:00 2016Bende Hasrertim
Son düzenleme:
Gelsin o zaman eski nesil Faction icin calismalar 18 haziran 18:00 2016Bende Hasrertim
Gelsin o zaman eski nesil Faction icin calismalar 18 haziran 18:00 2016
arti:
arti:
arti:
Tesekkurler dostumYardım Lazım Olursa Her Zaman Buradayım
Eski Factionlar İçin Ayaktayız
Tesekkurler dostum![]()
Bu benim icin bir onurdur efendim (Kovboy filmi izledim etki birakti)Her Zaman Sonunda Benimle Aynı Kafadan Biri Çıktı
Ö.M attim dostumBen bi aralar bunun için çok uğraştım dosyaları eski formatladığım pcde kaldı. Yardımcı olabilirim irtibata geç özel mesajdan skype adresimi vereyim.
Adamım başlığı okuduğum gibi yorum atıyorum
Lapisi kaldır, meslekleri değiştir
Klasik faction anlayışını yok et. RPG tadı ver
Haritan büyük olsun, iç açıcı olsun 4 duvarın arasında kurulu bir spawnın olmasın
Özen göster, lag olmasın sorun olmasın
1-2 ay açık kalacak serverlerden olmasın
Dostum lapis bulunmayan server inan bana çok daha yeni nesil bir server olacaktır.Bu benim icin bir onurdur efendim (Kovboy filmi izledim etki birakti)
Ö.M attim dostum
- Lapis bulunmayacak eski nesil Faction yolundayiz
- RPG olayina pek aciklik getiremedim acarsaniz konuyu biraz sevinirim
- Bu mesajinizi dikkate alip hemen spawna birim gonderdim
- Serverın uzun omurlu olmasi onceliklerimizden biridir o konuda suphe duyan olmasin
Burada kimle dalga geçtin dostum? Benim bahsettiğim NPC bazlı şeylerdiBak Rpg ye Açıklık Getireyim Hemen Mesela Krallıklar Olabilir O Krallıkların Yöresel İtemleri Olup Yöresel Marketleri Olabilir
Biraz Görev Eklenebilir Bu Krallıklarla İlgili
Köylülere Trakya Şivesini DE Öğrettinmi Tadından Yenmez
Burada kimle dalga geçtin dostum? Benim bahsettiğim NPC bazlı şeylerdi
Hayır yani, mizahsal bir şey yazdığın belli.Dostum Orada Biraz Şaka Yapayım Dedim Ama Maalesef Kimsede Mizah Anlayışı Kalmamış
Hayır yani, mizahsal bir şey yazdığın belli.
Ama beni hiç kimse mizahla karşılamıyo son zamanlarda