V-Log Kanalı Açarsam Mantıklı Olur Mu ?

HasanKO41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben 17 yaşındayım ve loş ogrencisiyim benim aklıma blog ve vlog kanalı açmak aklıma geldi günlüklerden ziyade güncel konular lise hayatı vb konular üzerine bir blog ve vlog kanalı acacam ama mantıklı mı sizce yanı bu tar videoları beni yüzlerce Youtuber arasından siyirir mi

CheytacBey

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Vlog için ekipman gerek,konuşmanın güzel olması gerek eğer bu kriterler varsa durma aç derim.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi gününün %40'ı okulda geçiyor kalan zamanda evde takılsan veya arkadaşların ile dışarı çıksan kimsenin böyle bir bir şey ile ilgileneceğini sanmıyorum.

HasanKO41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şimdi gününün %40'ı okulda geçiyor kalan zamanda evde takılsan veya arkadaşların ile dışarı çıksan kimsenin böyle bir bir şey ile ilgileneceğini sanmıyorum.
Şöyle diyim ağır mimar - barış Özcan gibi düşün günlük cekmeyecegim güncel konulardan söz edecem mesela çok beklenilen bir teknoloji vb yada benim hayatımdan lisenin farkı ders çalışma sistemi vb. Tutmaz mi

Öncelikle Vlog için ekipman gerek,konuşmanın güzel olması gerek eğer bu kriterler varsa durma aç derim.
Çok muazzam bir ekipmanın yok :D

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle diyim ağır mimar - barış Özcan gibi düşün günlük cekmeyecegim güncel konulardan söz edecem mesela çok beklenilen bir teknoloji vb yada benim hayatımdan lisenin farkı ders çalışma sistemi vb. Tutmaz mi

Çok muazzam bir ekipmanın yok :D
Şimdi bir defa lise konusu hiç tutmaz, dediğin kişileri de sevmem takip etmem ancak eğer o şekilde teknolojidir işte güncel önemli konulardır yapacaksan adına vlog dememen lazım. Yanlış anlaşılır, eğer bu tür bir şey çekmeye çalışacaksan denemekte serbestsin ancak fazla büyük kesime hitap edeceğini sanmıyor sana göre abone olanların yaş ortalaması falan sıkıntı değilse devam et aç ama yani en fazla senden 1-2 yaş büyük olanlar da izler onlar dışında genel olarak küçük insanlara hitap edersin.

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu kullanırsanız her şey tutar zaten :D

Oyun kanalı acsam mal gibi ortada kaliom sıyrılma ihtimalin yok dediler blog ve vlog dedik oda olmaz dediler ne yapacagimi şaşırdım
bizi kimse anlamıyor kardeşim bende youtube kanalı kuracam yaşım 17 minecraft videosu çeksek aradan sıyrılmanız zor başka oyun çekin diyorlar çekincede bununla gelişemezsin diyorlar bizi anlayan yokki başlarından savıyorlar düzgün cevap veren kimse yok

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
bizi kimse anlamıyor kardeşim bende youtube kanalı kuracam yaşım 17 minecraft videosu çeksek aradan sıyrılmanız zor başka oyun çekin diyorlar çekincede bununla gelişemezsin diyorlar bizi anlayan yokki başlarından savıyorlar düzgün cevap veren kimse yok
Şimdi bir defa lise konusu hiç tutmaz, dediğin kişileri de sevmem takip etmem ancak eğer o şekilde teknolojidir işte güncel önemli konulardır yapacaksan adına vlog dememen lazım. Yanlış anlaşılır, eğer bu tür bir şey çekmeye çalışacaksan denemekte serbestsin ancak fazla büyük kesime hitap edeceğini sanmıyor sana göre abone olanların yaş ortalaması falan sıkıntı değilse devam et aç ama yani en fazla senden 1-2 yaş büyük olanlar da izler onlar dışında genel olarak küçük insanlara hitap edersin.
İstediğin cevabı zaten önce ki iletim de verdim kimse sana oyun kanalı aç demiyor, denemeden böyle kafanda senaryo oluşturarak bir yere varamazsın dediğim gibi yapmak istediğin şeyi yanlış tanıttın senin anlattığın şeyin vlog ile alakası yok güncel konular ve teknoloji hakkında muhabbet, sohbet tadında bir şeyler çekmek istiyorsun ben de sana dene diyorum ama yaşın fazla büyük değil öyle büyük bir kesimin ilgisini çeksen bile yaş ortalaması düşük kalır. Senin yaş ortalamasından yana bir problemin yoksa aç yapmaya çalış uğraş biraz.

saas21

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Dostum Bak İstesiğin Kadar Vlog Çek İlk Yıl Fazla Abone Gelmez 2-3 Yılları Arasında Abone Patlaması Gelir Sabrın Varsa Neden Olmasın . Haa Bide Videoyu Güzel Editle Haaa !
İyi Forumlar !

KahveKafa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bütün mesajları okumadım ama sana şunu söyleyebilirim, şimdiki popüler kanallar annelerinden yüz binlerce aboneyle yada profesyonel konuşma ve ekipmanla doğmadılar istikrarlı çalışma ve kendilerini geliştirmeleriye buralara geldiler, uzun yolu bitirmek için önce yürümeye başlamak lazım adım büyük yada küçük olsun fark etmez sonuçta senin ilk videon olacak, senin şimdilik hedefin bir anda binlerce abone değil istikrarlı çalışma olmalı sonra hedefini yükseklere dikebilirsin, bende YouTube da bir şeylere başlamayı düşünüyorum eğer bir yardıma ihtiyacın olursa bana mesaj atabilirsin, yardımlaşırız.

Dincerenes

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
1-Güzel ekipmanların yoksa kanalı bile kurma derim
2-v-log kanalı açarsan tutacağını sanmıyorum artık bu devirde çoğu youtubeda gezenler minecraaft evi ve onun tayfasına bakıo efsaneler unutuldu
3-vlog hakkında belirli bi konun olsun bu sokaktakilere şaka veya ev tanıtımı gibi şeyler belirli bi odak noktan olsun
4-Eğer bunları sağlayabileceğini düşünüosan youtubedan diksiyon derslerinin hepsini bitir başla derim arada oyun videosuda atki insanlar sıkılmasın.

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vlog için ekipman gerekli insanlara kendini sevdirmen muhabbetinin güzel olması gerekli. Bir günün nasıl geçiyor insanları eğlendirebileceğin veya şaşırtabileceğin günlük yaptığın şeyler var mı ?

KahveKafa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
E-postama gelen bir mail de ki mesajı okuduğumda bu yazıyı yazma ihtiyacı duydum, gerçekten konu hakkında araştırma yapmamış, kulaktan dolma bilgiler ile insanlara önerilerde bulunmak yanlış, ben gerek yabancı ve gerekse yerli kanalları takip eden olan birisi olarak Vlogların eskisi gibi değersiz değil aksine revaçta olduğu kanaatindeyim.
eskiden takip ettiğim bazı kanallar uzun süren yoğun ve istikrarlı çalışmaları sonucunda 1 milyon aboneyi aşmış bulunmaktalar, bu kanalların eski videolarına göz atarsanız çoğunluğun "Gaming" ile başlamış olduklarını, şu zamanlarda ise Vlog tarzı videolara daha ağırlık verdiklerini, Gaming'e devam edenlerin ise kendilerini sürekli gündeme göre yenilediklerini görebilirsiniz.
Açıkçası şu zamanlarda Vlog sektörü Gaming sektörüne nazaran daha az video ile daha çok aboneyi vaad ediyor, tabi gündem konularını ve ilgi alanlarını doğru kullanmanız burada çok önemli.
ben şahsen örnek olarak Hannah Francis'i göstermek istiyorum kendisi 18 video ile 23.923 aboneye sahip ve doğallığı ile öne çıkan bir kanal sahibi.
gel gelelim vlog sektörünün revaçta olması televizyon sektörününde ilgisini çekmiş olacak ki yeni çıkmış bir yarışma olan "Gardırop Savaşları"nın giriş ve gelişme kısımları vlog tarzı videoların editlenmesinden oluşuyor ve şahsen doğal olması benim ve benim gibi düşünen insanların ilgisini çekiyor.
Sonuç olarak eğer gündemi ve ilgi alanlarını düzgün kullanırsan yani içeriğini kaliteli yapabilirsen ekipmanının çok kaliteli olmasına gerek yok, YouTube'un YouTuber akademisi başlığı altındaki içerik üreticilerinin daha kaliteli videolar üretmesi için eğitmeyi amaçlayan videolarını izlemeni tavsiye ederim, şimdilik benden bu kadar bilgilendirme açısından yardımım dokunmuştur umarım.
Not: Eğer neden böyle düşündüğümü sorarsanız düşüncelerimi sebepleri ile anlatabilirim sormanız yeterli.
YouTube İçerik Üreticisi Akademisi :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
E-postama gelen bir mail de ki mesajı okuduğumda bu yazıyı yazma ihtiyacı duydum, gerçekten konu hakkında araştırma yapmamış, kulaktan dolma bilgiler ile insanlara önerilerde bulunmak yanlış, ben gerek yabancı ve gerekse yerli kanalları takip eden olan birisi olarak Vlogların eskisi gibi değersiz değil aksine revaçta olduğu kanaatindeyim.
eskiden takip ettiğim bazı kanallar uzun süren yoğun ve istikrarlı çalışmaları sonucunda 1 milyon aboneyi aşmış bulunmaktalar, bu kanalların eski videolarına göz atarsanız çoğunluğun "Gaming" ile başlamış olduklarını, şu zamanlarda ise Vlog tarzı videolara daha ağırlık verdiklerini, Gaming'e devam edenlerin ise kendilerini sürekli gündeme göre yenilediklerini görebilirsiniz.
Açıkçası şu zamanlarda Vlog sektörü Gaming sektörüne nazaran daha az video ile daha çok aboneyi vaad ediyor, tabi gündem konularını ve ilgi alanlarını doğru kullanmanız burada çok önemli.
ben şahsen örnek olarak Hannah Francis'i göstermek istiyorum kendisi 18 video ile 23.923 aboneye sahip ve doğallığı ile öne çıkan bir kanal sahibi.
gel gelelim vlog sektörünün revaçta olması televizyon sektörününde ilgisini çekmiş olacak ki yeni çıkmış bir yarışma olan "Gardırop Savaşları"nın giriş ve gelişme kısımları vlog tarzı videoların editlenmesinden oluşuyor ve şahsen doğal olması benim ve benim gibi düşünen insanların ilgisini çekiyor.
Sonuç olarak eğer gündemi ve ilgi alanlarını düzgün kullanırsan yani içeriğini kaliteli yapabilirsen ekipmanının çok kaliteli olmasına gerek yok, YouTube'un YouTuber akademisi başlığı altındaki içerik üreticilerinin daha kaliteli videolar üretmesi için eğitmeyi amaçlayan videolarını izlemeni tavsiye ederim, şimdilik benden bu kadar bilgilendirme açısından yardımım dokunmuştur umarım.
Not: Eğer neden böyle düşündüğümü sorarsanız düşüncelerimi sebepleri ile anlatabilirim sormanız yeterli.
YouTube İçerik Üreticisi Akademisi :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Vlog kötü diyen oldu mu ?