MD_Optional
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
O Plugin Olursa Ne Oluyor ?Hata, skripti atmaman.
Yine de söyliyim, SkQuery gerekiyor.
O kodun çalışması için SkQuery gerek.O Plugin Olursa Ne Oluyor ?
Alakası yok, 1.8'den sonrası çalışmıyor çünkü SkQuery uyumlu değil. Skript sürümüyle alakası yok. Ve çalışmasa bile hata vermez skript. Eğer 1.8 üstünde kullanacaksanız şu SkQuery'yi indiridinz:kodu paylaşırsan yardımcı olabiliirim ; ama haya kaynagı json kullanıyor olmaz olabilir ve sunucun 1.8 üzeri ise srkipt 2.1.2 json desteklemiyor skript 2.2 yi kurmanı tavsiye ederim, genede kodu paylaşman kesin cözüm olması demek
Benim attığım linktekini kullanırsanız çalışır.Eğer 1.8.8 versiyonu kullanıyorsanız skript 1.8.8'de json komutu bozuldu. 1.8.1 veya altını kullanınız. Ayrıca SkQuery indirin. Ben de aynı sorunu yaşıyordum. SkQuery vardı ama çalışmıyordu. Araştırdım ve json komutunun 1.8.8'de bozuk olduğunu öğrendim.
tamam demek istediğim de o, skript 2.2 + Skq. denersen çalıştığını görürsün , kendi sunucumda kullanıyorum..Alakası yok, 1.8'den sonrası çalışmıyor çünkü SkQuery uyumlu değil. Skript sürümüyle alakası yok. Ve çalışmasa bile hata vermez skript. Eğer 1.8 üstünde kullanacaksanız şu SkQuery'yi indiridinz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.