Skript Yardım Edermisiniz ?

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kodu paylaşırsan yardımcı olabiliirim ; ama haya kaynagı json kullanıyor olmaz olabilir ve sunucun 1.8 üzeri ise srkipt 2.1.2 json desteklemiyor skript 2.2 yi kurmanı tavsiye ederim, genede kodu paylaşman kesin cözüm olması demek

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
kodu paylaşırsan yardımcı olabiliirim ; ama haya kaynagı json kullanıyor olmaz olabilir ve sunucun 1.8 üzeri ise srkipt 2.1.2 json desteklemiyor skript 2.2 yi kurmanı tavsiye ederim, genede kodu paylaşman kesin cözüm olması demek
Alakası yok, 1.8'den sonrası çalışmıyor çünkü SkQuery uyumlu değil. Skript sürümüyle alakası yok. Ve çalışmasa bile hata vermez skript. Eğer 1.8 üstünde kullanacaksanız şu SkQuery'yi indiridinz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ChocolateStation

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer 1.8.8 versiyonu kullanıyorsanız skript 1.8.8'de json komutu bozuldu. 1.8.1 veya altını kullanınız. Ayrıca SkQuery indirin. Ben de aynı sorunu yaşıyordum. SkQuery vardı ama çalışmıyordu. Araştırdım ve json komutunun 1.8.8'de bozuk olduğunu öğrendim.

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Eğer 1.8.8 versiyonu kullanıyorsanız skript 1.8.8'de json komutu bozuldu. 1.8.1 veya altını kullanınız. Ayrıca SkQuery indirin. Ben de aynı sorunu yaşıyordum. SkQuery vardı ama çalışmıyordu. Araştırdım ve json komutunun 1.8.8'de bozuk olduğunu öğrendim.
Benim attığım linktekini kullanırsanız çalışır.

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alakası yok, 1.8'den sonrası çalışmıyor çünkü SkQuery uyumlu değil. Skript sürümüyle alakası yok. Ve çalışmasa bile hata vermez skript. Eğer 1.8 üstünde kullanacaksanız şu SkQuery'yi indiridinz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
tamam demek istediğim de o, skript 2.2 + Skq. denersen çalıştığını görürsün , kendi sunucumda kullanıyorum..
hatta ilk zamanlar skript 2.1 kullandığım için plugin yazmıştım json mesajı için sonradan uğraştığıma pişman oldum skript 2.2 kullanınca