NatureNed - HubSpawn Free - Rivons

RivonS

HoneyHive
En iyi cevaplar
0

NatureNed

Herkese merhaba Millet ben Rivons bugün bir HubSpawn yaptım Ve bunu ücretsiz olarak paylaşacağım umarım beğenirsiniz , şimdi ise fotoğraflara geçelim;

Yapının Fotoğrafları Bu Şekildeydi Şimdi İse Linkleri Vereyim ;
PMC:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
AKINDA EKLENECEKTİR.
İndir:

Virüstotal:
@LifeTaker @Xematic @Mehrali @Tario76 @Cazza144 @burakaskan

Son düzenleme:

VIthreon

Voxel Artist
En iyi cevaplar
0
İnsan organicinin bacakları matematiksel olarak aynı boyda değiller. Onun dışında çok güzel olmuş .

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ağaçlar çok güzel olmuş çok güzel bir doğa havası veriyor.
@Chyron arkadaşın dediği gibi o oradaki şatonun üstündeki desen çok manasız olmuş.
Renkleri de uyumlu yani güzel.
Benim puanım.
7

Eirenes

HAYLAZ
En iyi cevaplar
0
Güzel'de organic'i fazla beğenemedim ve @VIthreon 'un söylediği gibide ayaklar matematiksel olarak olmamış gerisi güzel.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Ya herkes neden değişik değişik terimsel konuşmaya çalışıyor ne kasıyorsunuz kendinizi bu kadar alla alla
Sol bacak sağdan uzun olmuş heykelde bunu diyin bitti gitti
Yapı fena değil o organikteki ayrıntı dışında
Sanki gerçekte insan kolu bacağı eşit

RivonS

HoneyHive
En iyi cevaplar
0

Bu tarz terrainler gayet güzel, seninki bana göre özensiz duruyor, isteğin üzerine anlamına baktım ve gene berbat buluyorum yapıya göre daha özenli ve şık bir terrain yakışabilirdi.
Baktığın Terrainler Ünlü mimarların Terrainleri, Benden Öyle Bir şey bekliyorsan Teşekkürler Canım :)

VIthreon

Voxel Artist
En iyi cevaplar
0
matematiksel olarak olmamasını açıklarsan sevinirim. yapı iyi
Herşeyden önce bu arkadaşa nekadar kusur bulsakta yapısının kötü olduğunu söylemiyoruz. Aksine çalışma çok profösyonel.
Matematiksel olayına gelirsekte, elinle arkadaki eğilmiş bacağı kapatırsan öndeki bacağın duran birine ait gibi olduğunu göreceksin.
Ha eğer hala anlayamadıysan iki bacak boyunuda tek tek sayarsan durumu anlayacaksın...

RivonS

HoneyHive
En iyi cevaplar
0
Herşeyden önce bu arkadaşa nekadar kusur bulsakta yapısının kötü olduğunu söylemiyoruz. Aksine çalışma çok profösyonel.
Matematiksel olayına gelirsekte, elinle arkadaki eğilmiş bacağı kapatırsan öndeki bacağın duran birine ait gibi olduğunu göreceksin.
Ha eğer hala anlayamadıysan iki bacak boyunuda tek tek sayarsan durumu anlayacaksın...
Ben o bacağı fark ettim fakat yapıyı yaparken tekrar düzenlemekle uğraşmadım açıkcası .