|SkyKing | SkyBlock | Minecraft'ı Eğlenerek Yaşa | 1.7.2|

Erennost

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Sunucu IP Adresi: SkyKing.nitrado.net
Sunucu Sürümü: 1.7.2
Toplam RAM Miktarı: 2 gb artacak

Sunucu Kapasıtesi: 18 kişilik artacak

Merhabalar, Sizlere tanıtacağım sunucu SkyKing
Sunucumuz Yeni Açılmıştır server ozelıklerı az gelebılır ama artacak

# Asla ve asla lag yoktur.
# Yöneticilerimiz ilgilidir. 7/24 açığız.
# VIP Satısları Mevcut.
# Emekleriniz Güvende.
# Küfürsüz bir ortam
#
Sıkılmadan oynanabilir.
# AntiBot.
# Verimli spawn.
# Rehber desteği.
# DDOS koruması.
#Skylord fly var

PasifMob

arena

adalar

Balıkçı

Son düzenleme:

Doctor_Furkan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Forum Yazıları Alıntı & Kötü . Warplar Dökülüyor . Klasik Bir Skyblock Sunucusu . Basit Pluginler . AntiHile Korumasız . Daha Sayayımmı ? Yok Efendim Neymiş Emek Olsunda İsterse Çok Kötü Olsun . Yok Öyle Bi Dünya Kardeş . Yapıyorsan İşinin Hakkını Vererek Yapacaksın . Milleti Uğraştırıp Arkasından Ban Atmayacaksın . Yoksa Sıkıntı Yaşarsın . Diğer Sunuculardan Bi Farkınız Olmalı . Başarısız Buldum . Skin Üzerine Kurulmuş Bi Server . Her Yerde Skin Var . :)

Puanım : 1/10

Son düzenleme:

Erennost

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Forum Yazıları Alıntı & Kötü . Warplar Dökülüyor . Klasik Bir Skyblock Sunucusu . Basit Pluginler . AntiHile Korumasız . Daha Sayayımmı ? Yok Efendim Neymiş Emek Olsunda İsterse Çok Kötü Olsun . Yok Öyle Bi Dünya Kardeş . Yapıyorsan İşinin Hakkını Vererek Yapacaksın . Milleti Uğraştırıp Arkasından Ban Atmayacaksın . Yoksa Sıkıntı Yaşarsın . Diğer Sunuculardan Bi Farkınız Olmalı . Başarısız Buldum . Skin Üzerine Kurulmuş Bi Server . Her Yerde Skin Var . :)

Puanım : 1/10
yazılar alıntı deıl ınt var gorselerde bak gor doctor furkan sen bızı ugrastıdın

mistikyiyenkarpz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server iyi millet zaten serverlerde alım yapılması için .... sından uyduruo bari map alıntı deil builderide kötü deil hem bir kere resimlere bazı yerler çıkmamış