Merhaba arkadaşlar ben Semih ,
Arkadaşlar öncelikle çoğu kişi sunucu açıcaktır ve bu sunucularda lag vb. olaylarla karşılaşacaktır . Fakat bu bazen aldığınız yerden veya yüklediğiniz eklentilerden kaynaklanmaktadır .
Bilgilendirme ; Arkadaşlar Fransa gibi yabancı ülkelerde ping değeri 100-200'dür . Fakat Türkiye'de 50-100 arasıdır .
Yani bu ne anlama geliyor derseniz size bugün Türkiye'deki En İyi Veri Merkezlerini paylaşacağım .
Not ; Fiyatlar pahalı olabilir fakat makinanız 7/24 Optimize ile izlenmektedir .
Buradan Aldım Fakat Ne Değişecek Diyenler İçin ;
- Arkadaşlar normalde TPS oranı 20 iken , Türkiye'de 23'den aşşağıya inmemektedir .
- Ping değerleri '' 50 - 100 '' arası değişmektedir .
Önerdiğim Türkiye'deki Veri Merkezleri ;
1-) TürkTelekom ;
Şuanda Türkiye'deki en iyi veri merkezidir .
2-) Radore Veri Merkezi (
ASN: AS42926 Altyapı: TürkTelekom+TTI-NET Euroweb Romania
Hosting Sağlayıcı
2004 yılında İzmir'de kurulan bir firmadır. Veri merkezi olarak İstanbul MetroCity AVM'ye taşınmıştır.
Site :
3-) Sadece Hosting (
ASN: AS42910 Altyapı: TürkTelekom
Hosting Sağlayıcı
Lokasyon: İstanbul Eyüp
Selçuk Saraç'ın kurmuş olduğu firmadır. İngiliz firması TelecityGroup tarafından satın alınmıştır.
Firewall Olmadan
Serveriniz korunmuyor
Arkadaşlar öncelikle çoğu kişi sunucu açıcaktır ve bu sunucularda lag vb. olaylarla karşılaşacaktır . Fakat bu bazen aldığınız yerden veya yüklediğiniz eklentilerden kaynaklanmaktadır .
Bilgilendirme ; Arkadaşlar Fransa gibi yabancı ülkelerde ping değeri 100-200'dür . Fakat Türkiye'de 50-100 arasıdır .
Yani bu ne anlama geliyor derseniz size bugün Türkiye'deki En İyi Veri Merkezlerini paylaşacağım .
Not ; Fiyatlar pahalı olabilir fakat makinanız 7/24 Optimize ile izlenmektedir .
Buradan Aldım Fakat Ne Değişecek Diyenler İçin ;
- Arkadaşlar normalde TPS oranı 20 iken , Türkiye'de 23'den aşşağıya inmemektedir .
- Ping değerleri '' 50 - 100 '' arası değişmektedir .
Önerdiğim Türkiye'deki Veri Merkezleri ;
HTTP(s) Header
HTTP(s) Post Flood
HTTP(s) Post Request
HTTP(s) GET Flood
Ping of Death
NTP Reflection
DNS Amplification
SSL Exhaustion
Teamspeak Exploits
TCP Flood
ICMP Flood
Application Attacks
SYN Flood
UDP Flood
Zero-Day Attacks
Smurf Attack
Botnets
RAW Flood
( Eksikler var , şu an sadece oyun sunucularında ddos saldırısı atan scriptleri paylaştım ve bunlar engellidir )
HTTP(s) Post Flood
HTTP(s) Post Request
HTTP(s) GET Flood
Ping of Death
NTP Reflection
DNS Amplification
SSL Exhaustion
Teamspeak Exploits
TCP Flood
ICMP Flood
Application Attacks
SYN Flood
UDP Flood
Zero-Day Attacks
Smurf Attack
Botnets
RAW Flood
( Eksikler var , şu an sadece oyun sunucularında ddos saldırısı atan scriptleri paylaştım ve bunlar engellidir )
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Şuanda Türkiye'deki en iyi veri merkezidir .
2-) Radore Veri Merkezi (
Giriş yap veya üye ol.
) ( Oyun Sunucuları İçin Optimize Edilmiştir ) | Bilgime göre BATIHOST buradan almaktadır !ASN: AS42926 Altyapı: TürkTelekom+TTI-NET Euroweb Romania
Hosting Sağlayıcı
2004 yılında İzmir'de kurulan bir firmadır. Veri merkezi olarak İstanbul MetroCity AVM'ye taşınmıştır.
Site :
Giriş yap veya üye ol.
3-) Sadece Hosting (
Giriş yap veya üye ol.
) ( Türkiye'deki En İyi Web Hosting Firmalarından Bir Tanesidir )ASN: AS42910 Altyapı: TürkTelekom
Hosting Sağlayıcı
Lokasyon: İstanbul Eyüp
Selçuk Saraç'ın kurmuş olduğu firmadır. İngiliz firması TelecityGroup tarafından satın alınmıştır.
Firewall Olmadan
Serveriniz korunmuyor
Bu Firmalardan Alırsanız ;
Saldırı sırasında tüm zararlı trafik süzülür.
Saldırı sırasında tüm zararlı trafik süzülür.
Not ;
Konu tamamen bana aittir , alıntı gördüğünüz bir yerde kanıt göstermeniz rica olunur .
Son düzenleme: