• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

[ Türkiye'deki Veri Merkezleri ] Büyük sunucu açmayı planlıyanlar bu konuya göz atmalı ?

BySteve

< Metin2 Tema %98 Loading ... >
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben Semih ,
Arkadaşlar öncelikle çoğu kişi sunucu açıcaktır ve bu sunucularda lag vb. olaylarla karşılaşacaktır . Fakat bu bazen aldığınız yerden veya yüklediğiniz eklentilerden kaynaklanmaktadır .
Bilgilendirme ; Arkadaşlar Fransa gibi yabancı ülkelerde ping değeri 100-200'dür . Fakat Türkiye'de 50-100 arasıdır .

Yani bu ne anlama geliyor derseniz size bugün Türkiye'deki En İyi Veri Merkezlerini paylaşacağım .
Not ; Fiyatlar pahalı olabilir fakat makinanız 7/24 Optimize ile izlenmektedir .

Buradan Aldım Fakat Ne Değişecek Diyenler İçin ;

-
Arkadaşlar normalde TPS oranı 20 iken , Türkiye'de 23'den aşşağıya inmemektedir .
- Ping değerleri '' 50 - 100 '' arası değişmektedir .

Önerdiğim Türkiye'deki Veri Merkezleri ;
HTTP(s) Header
HTTP(s) Post Flood
HTTP(s) Post Request
HTTP(s) GET Flood
Ping of Death
NTP Reflection
DNS Amplification
SSL Exhaustion
Teamspeak Exploits
TCP Flood
ICMP Flood
Application Attacks
SYN Flood
UDP Flood
Zero-Day Attacks
Smurf Attack
Botnets
RAW Flood
( Eksikler var , şu an sadece oyun sunucularında ddos saldırısı atan scriptleri paylaştım ve bunlar engellidir )
1-) TürkTelekom ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Şuanda Türkiye'deki en iyi veri merkezidir .

2-) Radore Veri Merkezi (
) (
Oyun Sunucuları İçin Optimize Edilmiştir ) | Bilgime göre BATIHOST buradan almaktadır !
ASN: AS42926 Altyapı: TürkTelekom+TTI-NET Euroweb Romania
Hosting Sağlayıcı
2004 yılında İzmir'de kurulan bir firmadır. Veri merkezi olarak İstanbul MetroCity AVM'ye taşınmıştır.

Site :

3-)
Sadece Hosting (
) (
Türkiye'deki En İyi Web Hosting Firmalarından Bir Tanesidir )
ASN:
AS42910 Altyapı: TürkTelekom
Hosting Sağlayıcı
Lokasyon: İstanbul Eyüp
Selçuk Saraç'ın kurmuş olduğu firmadır. İngiliz firması
TelecityGroup tarafından satın alınmıştır.

Firewall Olmadan

Serveriniz korunmuyor

Bu Firmalardan Alırsanız ;
Saldırı sırasında tüm zararlı trafik süzülür.

Not ;

Konu tamamen bana aittir , alıntı gördüğünüz bir yerde kanıt göstermeniz rica olunur .

Son düzenleme:

VolkanFx

• Play.CraftMinerTr.com •
En iyi cevaplar
0
@BySteve Onerdigin Türk Telekom 50 mb hat cikisi veriyo. radore 100 mb, Sadece Hosting Ise 400 mb Veriyo bildigin uzere ulkemizde 10 yasinda cocugun elinde bile 1 gb hat cikisli saldiri makinalari var. Şimdi sen diceksinki ddos korumasi var Ddos Korumasi Diye Birsey Yoktur Bunu Her Seferinde Soylerim. Fransa Lokasyonlu sunucu almak ddos u engellemez sadece yavaslatir anliyacagin sunucu acmak veya saglam bi hosting bulmak zor. Iyi Forumlar
-= FxTeam =- { VolkanFx }

BySteve

En iyi cevaplar
0
@BySteve Onerdigin Türk Telekom 50 mb hat cikisi veriyo. radore 100 mb, Sadece Hosting Ise 400 mb Veriyo bildigin uzere ulkemizde 10 yasinda cocugun elinde bile 1 gb hat cikisli saldiri makinalari var. Şimdi sen diceksinki ddos korumasi var Ddos Korumasi Diye Birsey Yoktur Bunu Her Seferinde Soylerim. Fransa Lokasyonlu sunucu almak ddos u engellemez sadece yavaslatir anliyacagin sunucu acmak veya saglam bi hosting bulmak zor. Iyi Forumlar
-= FxTeam =- { VolkanFx }
Kardeşim her önüne gelene ddos makinası vermiyorlar ek olaraktan o verdiğim 3 host , bütün ddos saldırılarını engelliyor bilgin olsun konunun altına engelli olan ddos scriptlerini yazıcağım .

Konuya ek ddos script türleri eklenmiştir .

TheAdvencedChrome

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle konu güzel olmuş fakat yanlışlıkları bulunmaktadır.Mesela Yeşil1 şirketi TTNET adı altında ttnetdc.net sitesini açmış ve DGN'den kafes kiralamıştır.Türk Telekom veri merkezinin sitesi ttvm.com.tr 'dir.Daha sonra DGN,Salay ve Netdirekt'i eklememişsiniz bunlar da Türkiye'de önemli yer sahibi oyun sunucularına sahiplik yapan veri merkezleridir.Ve artıdan DGN ve Salay özel olarak geliştirmiş olduğu özel firewall oyun sunucuları için özeldir.Bunları da konuya eklerseniz memnun olurum.

EDİT

BySteve

En iyi cevaplar
0
Öncelikle konu güzel olmuş fakat yanlışlıkları bulunmaktadır.Mesela Yeşil1 şirketi TTNET adı altında ttnetdc.net sitesini açmış ve DGN'den kafes kiralamıştır.Türk Telekom veri merkezinin sitesi ttvm.com.tr 'dir.Daha sonra DGN,Salay ve Netdirekt'i eklememişsiniz bunlar da Türkiye'de önemli yer sahibi oyun sunucularına sahiplik yapan veri merkezleridir.Ve artıdan DGN ve Salay özel olarak geliştirmiş olduğu özel firewall oyun sunucuları için özeldir.Bunları da konuya eklerseniz memnun olurum.

EDİT
En kısa sürede eklenip bildirilecektir bu arada salay son 1 senedir kötü ilerliyor .

TheAdvencedChrome

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
En kısa sürede eklenip bildirilecektir bu arada salay son 1 senedir kötü ilerliyor .
Haa bilmiyorum webmaster forumunda hala tavsye edilen ve iyi diyen varda kötü diyenlerde vardı yani onu da inkar edemem
EDİT:Şimdi de firwall u iyi olan firmaları topluyorum ben de konu açayım yaraım olsun anca reklam var biraz da bilgi lazım bilgi bilgi :D

Son düzenleme:

BySteve

En iyi cevaplar
0
Haa bilmiyorum webmaster forumunda hala tavsye edilen ve iyi diyen varda kötü diyenlerde vardı yani onu da inkar edemem
EDİT:Şimdi de firwall u iyi olan firmaları topluyorum ben de konu açayım yaraım olsun anca reklam var biraz da bilgi lazım bilgi bilgi :D
Firewall sistemleri buralarda en yüksek seviyede . salay ama bu sıra battı :) .

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Yöncü'nün kendi datacenteri bulunmakta , Osfil bilişim asıl isimleri. Yılların firması olması ile birlikte Türkiye'nin en kaliteli firmaları içerisindedir.