Tavsiyeleriniz?

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
İlk defa bu türde bir ağaç yapıyorum, en azından yapmaya çalışıyorum. Daha ilgi çekici, doğal durmasını sağlamak için tavsiyeleriniz var mı? Teşekkürler.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Çölde değilde yeşillik alanda olsa iyi olurdu.
Ve ağaca yaprak ekle böylece doğal olur.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Gerçekten mega süper fantastik gerçekçi olsun istiyorsan:

Bitkiler su olmadan yaşayamaz, yani ağaç varsa yakınlarda genellikle su vardır, o yüzden köklendiği yeri tam çöl yapmak yerine çok hafif yeşil ve sarı-yeşil arası tonlar kat. O etkiyi verir.

Yapraklarının döküldüğü izlenimini daha iyi vermek istiyorsan o büyük kolları gittikçe küçülecek şekilde dallandır, ancak aralarında belli edecek şekilde boşluklar bulunsun. (Yıldırım düşmesinde oluşan şekil gibi düşün.) Bunu başarıyla yapmak biraz daha incelik istiyor ama.

Kovuklar ekle. Ağacın içinde boş kovuklar da olsun. İçe açılan kısmını biraz daha açık renkte yaparsın.

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Gerçekten mega süper fantastik gerçekçi olsun istiyorsan:

Bitkiler su olmadan yaşayamaz, yani ağaç varsa yakınlarda genellikle su vardır, o yüzden köklendiği yeri tam çöl yapmak yerine çok hafif yeşil ve sarı-yeşil arası tonlar kat. O etkiyi verir.

Yapraklarının döküldüğü izlenimini daha iyi vermek istiyorsan o büyük kolları gittikçe küçülecek şekilde dallandır, ancak aralarında belli edecek şekilde boşluklar bulunsun. (Yıldırım düşmesinde oluşan şekil gibi düşün.) Bunu başarıyla yapmak biraz daha incelik istiyor ama.

Kovuklar ekle. Ağacın içinde boş kovuklar da olsun. İçe açılan kısmını biraz daha açık renkte yaparsın.
Biraz toprak ekle.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler, yapacağım hepsini.

Tavsiyelerinizi dinleyip yapabildiğim kadar yaptım. Başka tavsiyeleriniz var mı?