By.MeteMiné

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Her Türlü Alım Vardır
1- Pluginer - 2 tane
2-Admin - 1
3-Moderator - 2
4-Reklamcı - 1
5-Rehber - 2
6-Builder - 2
ekleyin konuşalım...
-KEYİF SURVİVAL-

PANELDEN ANLAYAN GÜVENİLİR BİRİSİDE ARIYORUM

P4prika

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Admin Para Ödemicekse Admin Olabilirim yada MODERATOR OLABİLİRİM

ByLocK

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
7 Yıldır Oynuyorum Olduğum Rehber ,Mod ,Admin,Kurucu Server Kurdum Panelden Anlarım matrixoyundayoutuber
skypem matrixoyundayoutuber

IIEnesReyizII

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
7 Yıldır Oynuyorum Olduğum Rehber ,Mod ,Admin,Kurucu Server Kurdum Panelden Anlarım matrixoyundayoutuber
skypem matrixoyundayoutuber
7 Yıldır Oynuyosun Bu da neüy!? ?!? 2009'dan Beri Oynuyosun Yani *.* Minecraft 2011'de çıktı + Olarak İlk Çıktıgında Online Yoktu

edergo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
7 Yıldır Oynuyosun Bu da neüy!? ?!? 2009'dan Beri Oynuyosun Yani *.* Minecraft 2011'de çıktı + Olarak İlk Çıktıgında Online Yoktu
Kardeş oyun 2008 de çıktı. :D
Ayrıca bende 6 yıldır oynuyorum profesyonel serverim ve yatığım serverler oldu. Profesyonel bir build takımım var ama hiçbir serverde yetkili olmak istemiyorum :D

IIEnesReyizII

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeş oyun 2008 de çıktı. :D
Ayrıca bende 6 yıldır oynuyorum profesyonel serverim ve yatığım serverler oldu. Profesyonel bir build takımım var ama hiçbir serverde yetkili olmak istemiyorum :D
2008'de Çıkmadı Ki Kardeş 2009'da Alpha Versiyonu Çıktı O 2011'de Beta Versiyonu Çıktı Fakat Yinede O Dönemlerde Online Denen Bir Sistem Yoktu Minecraftta

cevo45

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
IIenesReyizII Yasınız kac oglum sizin Burada Minecraft ne zaman acıldıgını konusmuyoruz adam alımlarla bahsetiyo siz olayıbaska yere tasımıssınız utanın biraz...

edergo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
2008'de Çıkmadı Ki Kardeş 2009'da Alpha Versiyonu Çıktı O 2011'de Beta Versiyonu Çıktı Fakat Yinede O Dönemlerde Online Denen Bir Sistem Yoktu Minecraftta
Aynen online sistem yoktu :D
IIenesReyizII Yasınız kac oglum sizin Burada Minecraft ne zaman acıldıgını konusmuyoruz adam alımlarla bahsetiyo siz olayıbaska yere tasımıssınız utanın biraz...
Kardeşim burası forum sitesi ne utanması, burada istediğimiz herşeyi tartışabiliriz.
Forumdan anla gel B):kaş: