By.MeteMiné
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
7 Yıldır Oynuyosun WTF ?!? 2009'dan Beri Oynuyosun Yani *.* Minecraft 2011'de çıktı + Olarak İlk Çıktıgında Online Yoktu7 Yıldır Oynuyorum Olduğum Rehber ,Mod ,Admin,Kurucu Server Kurdum Panelden Anlarım matrixoyundayoutuber
skypem matrixoyundayoutuber
2009'da Alpha Versiyonu Çıktı Kardeşim Normal Minecraft 2011 de çıkmıştırEnesReyiz Minecraft 2009`da çıktı inanmıyosan googledan bak
Kardeş oyun 2008 de çıktı.7 Yıldır Oynuyosun WTF ?!? 2009'dan Beri Oynuyosun Yani *.* Minecraft 2011'de çıktı + Olarak İlk Çıktıgında Online Yoktu
2008'de Çıkmadı Ki Kardeş 2009'da Alpha Versiyonu Çıktı O 2011'de Beta Versiyonu Çıktı Fakat Yinede O Dönemlerde Online Denen Bir Sistem Yoktu MinecrafttaKardeş oyun 2008 de çıktı.
Ayrıca bende 6 yıldır oynuyorum profesyonel serverim ve yatığım serverler oldu. Profesyonel bir build takımım var ama hiçbir serverde yetkili olmak istemiyorum
Aynen online sistem yoktu2008'de Çıkmadı Ki Kardeş 2009'da Alpha Versiyonu Çıktı O 2011'de Beta Versiyonu Çıktı Fakat Yinede O Dönemlerde Online Denen Bir Sistem Yoktu Minecraftta
Kardeşim burası forum sitesi ne utanması, burada istediğimiz herşeyi tartışabiliriz.IIenesReyizII Yasınız kac oglum sizin Burada Minecraft ne zaman acıldıgını konusmuyoruz adam alımlarla bahsetiyo siz olayıbaska yere tasımıssınız utanın biraz...
Aynen online sistem yoktu
Kardeşim burası forum sitesi ne utanması, burada istediğimiz herşeyi tartışabiliriz.
Forumdan anla gel B)