Sylluxx
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ya Bir Yazdıgımı Allah icin OkusanaSen yani konunun üstte tutulabilmesi için mi yapıyorsun.
Hahahahah kahkaha atıyorum.
Sunucunun kalitesi yetkililerden belli oluyor![]()
Konumu üste Tutuyorsun Yani
Ya Bir Yazdıgımı Allah icin OkusanaSen yani konunun üstte tutulabilmesi için mi yapıyorsun.
Hahahahah kahkaha atıyorum.
Sunucunun kalitesi yetkililerden belli oluyor![]()
Yani dediklerim doğru ha ahahahahaYa Bir Yazdıgımı Allah icin OkusanaBurda Polimige Girmicem Senle Diyorum Kapatıyorum Senin Yazdıgın icinde Teşekkür Ediyorum
Konumu üste Tutuyorsun Yani
Kardeşim serverdeki ADMİNLER ilgisiz demişsin serverden fazla yardımcı olamıyorum baya mesaj geldiği için skypemden anında yardımcı olabilirim skypem : ayartote.24Server bence güzel , fakat adminleri ilgisiz!! (swdeki cogu admine skypedan yazdım hiçbiri cevap vermedi).
Eventler cok abartı.
Ormana düzen getirilmesi lazim
bunun devamında server gayet güzel hersey lapise dayalı![]()
yine cevap alamamisim skypedende kardesim ama gerek yok şu ormani düzenleyin yeter güzel sw ama ormanda kapatilacak clan cok var bombayi engelleyin swden bide obsidiandan gına geldi ormandaKardeşim serverdeki ADMİNLER ilgisiz demişsin serverden fazla yardımcı olamıyorum baya mesaj geldiği için skypemden anında yardımcı olabilirim skypem : ayartote.24
Kardeşim suanda skypemde mesaj falan yokyine cevap alamamisim skypedende kardesim ama gerek yok şu ormani düzenleyin yeter güzel sw ama ormanda kapatilacak clan cok var bombayi engelleyin swden bide obsidiandan gına geldi ormanda
2 gün önce attim hala cevap gelmedi kardesimKardeşim suanda skypemde mesaj falan yok
sana noluyo burası forum mirafactiona ait değil forum istediğimi sölerim küfür etmiyorum terbiyelice konuşuyorumLighty Tm Diceklerini Söyledin Kardeşim.Şimdi Konudan Çıkarmısın
Kardeşim Sunucu güzel deil dedin tamam bitti gitti deilse zaten yazmazsın sendede demekki gizli hayranlık varTamamda o sana yan hesap demedi
sana noluyo burası forum mirafactiona ait değil forum istediğimi sölerim küfür etmiyorum terbiyelice konuşuyorum
Bu fotoğraftan görüyoruz ki "+100" değil. Başlıktan silmeyi unutma![]()
Peki Sıcak Sıcak Atayım dedim