| MiraNetwork | | Faction | 1.8 - 1.12.2 | BankaSoygunu - Marijuana - Boss - Rütbe | Haydi Sende Aramıza Katıl ...

Sylluxx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen yani konunun üstte tutulabilmesi için mi yapıyorsun.
Hahahahah kahkaha atıyorum.
Sunucunun kalitesi yetkililerden belli oluyor :D
Ya Bir Yazdıgımı Allah icin Okusana :) Burda Polimige Girmicem Senle Diyorum Kapatıyorum Senin Yazdıgın icinde Teşekkür Ediyorum
Konumu üste Tutuyorsun Yani

ElfonseReyiz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server bence güzel , fakat adminleri ilgisiz!! (swdeki cogu admine skypedan yazdım hiçbiri cevap vermedi).
Eventler cok abartı.
Ormana düzen getirilmesi lazim
bunun devamında server gayet güzel hersey lapise dayalı :)

CngzhnDSTN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server bence güzel , fakat adminleri ilgisiz!! (swdeki cogu admine skypedan yazdım hiçbiri cevap vermedi).
Eventler cok abartı.
Ormana düzen getirilmesi lazim

bunun devamında server gayet güzel hersey lapise dayalı :)
Kardeşim serverdeki ADMİNLER ilgisiz demişsin serverden fazla yardımcı olamıyorum baya mesaj geldiği için skypemden anında yardımcı olabilirim skypem : ayartote.24

DeaDAnqeL

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Server Tek Kelime İle "Muazzam" <3 MiraFaction <3 Eventler vb olsun Baya iyi server tavsiye ederim sizede
:D

ElfonseReyiz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim serverdeki ADMİNLER ilgisiz demişsin serverden fazla yardımcı olamıyorum baya mesaj geldiği için skypemden anında yardımcı olabilirim skypem : ayartote.24
yine cevap alamamisim skypedende kardesim ama gerek yok şu ormani düzenleyin yeter güzel sw ama ormanda kapatilacak clan cok var bombayi engelleyin swden bide obsidiandan gına geldi ormanda

farukozbek

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Mirafaction tek kelimeyle mükemmel!Bol bol event var.Rehberler adminler çok ilgili.Hayatımda gördüğüm en iyi skyblock serveri desem yalan olmaz!Siz kötü yorumlara aldırmayın ada kurmaya başlayın!

Sylluxx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamamda o sana yan hesap demedi

sana noluyo burası forum mirafactiona ait değil forum istediğimi sölerim küfür etmiyorum terbiyelice konuşuyorum
Kardeşim Sunucu güzel deil dedin tamam bitti gitti deilse zaten yazmazsın sendede demekki gizli hayranlık var :)

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Burası bir forum. İsteyen istediğini yazabilir ve sen buna müdale edemezsin. Eleştiriyi kaldıramıyorsan foruma konu açmayacaksın canım benim.