| MiraNetwork | | Faction | 1.8 - 1.12.2 | BankaSoygunu - Marijuana - Boss - Rütbe | Haydi Sende Aramıza Katıl ...

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Buna acizlik denmez ki, Asilliktir bu adam seninle polemiğe girmek bile istememiş. Sunucuya girdim bi kez baktım çıktım. Başarılı buldum, Her zaman savunacağım bir sunucudur... @Sylluxx

Bence 300 metre abartı değil mi? Hack olmuş olabilir karşıda ki, kendini geliştir o zaman. Gir pvp sunucularına geliş. Ya da bu 300 metre muhabbetini açacak kadar eziksen, MineCraft'ı oynamayı bırak... :)
"asillik" değil de "verecek cevabı olmaması" olabilir mi? Hileye karşı kendini geliştir diyorsan hileye göz yumuyorsun demektir. Örnek bir sayıyı bile ciddiye alacak birysen bence sen "MineCraft"'ı bırak.

Sylluxx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buna acizlik denmez ki, Asilliktir bu adam seninle polemiğe girmek bile istememiş. Sunucuya girdim bi kez baktım çıktım. Başarılı buldum, Her zaman savunacağım bir sunucudur... @Sylluxx

Bence 300 metre abartı değil mi? Hack olmuş olabilir karşıda ki, kendini geliştir o zaman. Gir pvp sunucularına geliş. Ya da bu 300 metre muhabbetini açacak kadar eziksen, MineCraft'ı oynamayı bırak... :)
Teşekkür Ederim Kardeşim Senin Gibileri Varken Eyw Anlamıyorlarki TAKMIYORUM Bile :) @xTheHeist

LightY

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bundan 1 hafta kadar önce...
Saat akşam 18:00 sularında...
Sunucuya girdim.
Event yapılıyordu.
Ben de hastaydım başım dönüyordu.
Emre Bey adlı kurucuya "Spam yapmasanız olur mu azıcık susabilir misiniz ? Hastalığım varda dedim." Kurucunun cevabı ise global chattan şu oldu "Ben seni şimdi bi güzel susturcam kes lan" oldu
Ben ondan önce vip almayı düşünüyordum kararımı değiştirim
Sunucu zaten Furkan Beyin eklenti paketinden alıntı.MineTurk copy
@FurkanYLMZ

Sıcak sıcak. Buda burda dursun dedim. Yoksa hiçbir şey göstermek istemedim Burak gibi.
Kayra sen takma + senin sunucun 1.8 olduğu halde geçmiş onlarınki hem 1.8 hem 1.7

xTheHeist

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
"asillik" değil de "verecek cevabı olmaması" olabilir mi? Hileye karşı kendini geliştir diyorsan hileye göz yumuyorsun demektir. Örnek bir sayıyı bile ciddiye alacak birysen bence sen "MineCraft"'ı bırak.
Buna örnek bir sayı mı diyorsunuz. 300 metreden bahsediyoruz farkında mısın adam bunu lafın gelişi bile diyemez. Verecek cevap çokta saygı denen bir şey var. Laflarına dikkat ediyor olabilir bence!

Bundan 1 hafta kadar önce...
Saat akşam 18:00 sularında...
Sunucuya girdim.
Event yapılıyordu.
Ben de hastaydım başım dönüyordu.
Emre Bey adlı kurucuya "Spam yapmasanız olur mu azıcık susabilir misiniz ? Hastalığım varda dedim." Kurucunun cevabı ise global chattan şu oldu "Ben seni şimdi bi güzel susturcam kes lan" oldu
Ben ondan önce vip almayı düşünüyordum kararımı değiştirim
Sunucu zaten Furkan Beyin eklenti paketinden alıntı.MineTurk copy
@FurkanYLMZ

Kayra sen takma + senin sunucun 1.8 olduğu halde geçmiş onlarınki hem 1.8 hem 1.7
MineTurk plugin paketini kullanmak yasak değil ki, Adam alın kullanın demiş. Hemde çok normal bir şey alıntı olsa adam paylaşmazdı paketini zaten :)

LightY

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Buna örnek bir sayı mı diyorsunuz. 300 metreden bahsediyoruz farkında mısın adam bunu lafın gelişi bile diyemez. Verecek cevap çokta saygı denen bir şey var. Laflarına dikkat ediyor olabilir bence!

MineTurk plugin paketini kullanmak yasak değil ki, Adam alın kullanın demiş. Hemde çok normal bir şey alıntı olsa adam paylaşmazdı paketini zaten :)
Tamam ona lafım yok o zaman
Diğerine ne diyeceksiniz ? Terbiyesizlikden başka bir şey değil.
Seviyeli yetkililer alın.

LightY

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Konu başlığında + 100 yazıyor ve buda Sunucunun seviyesini gösteriyor.
Yabancı suncucularda hiç +30000 yazısını görmedim hahahaha

Sylluxx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam ona lafım yok o zaman
Diğerine ne diyeceksiniz ? Terbiyesizlikden başka bir şey değil.
Seviyeli yetkililer alın.
Tamam O Konuda Haklısın ama Sende 170 180 Kisiyle Ugras Yetkili Sayımız Az Alıcagız Cok Alacagız Hatta Ama Ben Sustukca Burda Gelip Tartısma Baslattıkları İcin Bırakmıyorlar :) Ayriyetten Teşekkür Ediyorum Onlara Konumu Üstte Tutuyorlar :)

Sylluxx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

LightY

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bunun Sebebi Oyuncusu Fazla Olan Faction Sunucuların Daha Eglenceli Gecmesi

Bak Demekki Degismis Cok Sey :) Kolay Gelsin Kardesim...
Bunun Sebebi Oyuncusu Fazla Olan Faction Sunucuların Daha Eglenceli Gecmesi

Bak Demekki Degismis Cok Sey :) Kolay Gelsin Kardesim...
Bence eğlenceden çok asi ve terbiyesiz yetkililer olması.
Üstte 100-200 kişi girince haliyle sinirleniyor kavramına getirmişsin.
Lafların çelişiyor

Sylluxx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence eğlenceden çok asi ve terbiyesiz yetkililer olması.
Üstte 100-200 kişi girince haliyle sinirleniyor kavramına getirmişsin.
Lafların çelişiyor
Kardeşim Burda Polemige Girmiyecegim Teşekkürler her şey İcin Eyw Ama Bir Mantık Kurarsan Konumu Hep Üste Tutuyorsunuz :) Eyw