ElfonseReyiz
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
lobiye girebiliyorum factionda banliyim adım Elfonse kuzenimin adıda : EnsersAllah Allah Lobiye Girebiliyormusun Actım Cünkü Ben Tam Adını Yaz
lobiye girebiliyorum factionda banliyim adım Elfonse kuzenimin adıda : EnsersAllah Allah Lobiye Girebiliyormusun Actım Cünkü Ben Tam Adını Yaz
tamam simdi yönlendiriyorum 1 dakikalobiye girebiliyorum factionda banliyim adım Elfonse kuzenimin adıda : Ensers
hala banliyim istiyorsaniz skypeden ekran açabilirimtamam simdi yönlendiriyorum 1 dakika
Deneyin Açtım.
Allah allah neyse acıcam benhala banliyim istiyorsaniz skypeden ekran açabilirim
insallah 2 gündür bekliyorumAllah allah neyse acıcam ben
Gir açtım herhaldeinsallah 2 gündür bekliyorum
hala banli ibamya dedi ki serveri restartlamadan o banlar açilmaz serveride hiç restartlamiyosunuz bilmiyorum bende durup dururken ban yedim magdur durumdayimGir açtım herhalde
insallah acilir gına geldi artık 2 gündür banlıyım durup dururken banlandik bekliyoruzPeki Tamam Ozaman Ben Sildim Banları Yarın Acılır Cünkü Günlün Res Var Kusura Bakmayın
banlıyım hala ban listesini full silin bi ben karsılastım böyle sorundan admin 3 gün oluyo dogru düzgün sorunu bulup ilgilenmiyosunuz biraz zaman harcayin kardesim 3 gündür giremiyorum artik niye ban yediysekPeki Tamam Ozaman Ben Sildim Banları Yarın Acılır Cünkü Günlün Res Var Kusura Bakmayın
Teşekkürler Söylediginiz İcin Hemen ilgileniyorum ban işinide buldum bugun yoktum simdi bkaacagıminsallah acilir gına geldi artık 2 gündür banlıyım durup dururken banlandik bekliyoruz
banlıyım hala ban listesini full silin bi ben karsılastım böyle sorundan admin 3 gün oluyo dogru düzgün sorunu bulup ilgilenmiyosunuz biraz zaman harcayin kardesim 3 gündür giremiyorum artik niye ban yediysek
![]()
Kardesim aldıgınız hile tespit adam tutuyor icabına bakınız serverdekiler şikayetci
hala ban kalkmamis kardesimTeşekkürler Söylediginiz İcin Hemen ilgileniyorum ban işinide buldum bugun yoktum simdi bkaacagım
Düzeltildi Kardeşim Teşekkürler İyi GünlerServera bağlanırken could not connect to default or fallback server, please try again later: java.net.connectexpection diye bi hata alıyorum yardımcı olurmusunuz
eyvallahDüzeltildi Kardeşim Teşekkürler İyi Günler![]()