| MiraNetwork | | Faction | 1.8 - 1.12.2 | BankaSoygunu - Marijuana - Boss - Rütbe | Haydi Sende Aramıza Katıl ...

Sylluxx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki Tamam Ozaman Ben Sildim Banları Yarın Acılır Cünkü Günlün Res Var Kusura Bakmayın

ElfonseReyiz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki Tamam Ozaman Ben Sildim Banları Yarın Acılır Cünkü Günlün Res Var Kusura Bakmayın
insallah acilir gına geldi artık 2 gündür banlıyım durup dururken banlandik bekliyoruz

banlıyım hala ban listesini full silin bi ben karsılastım böyle sorundan admin 3 gün oluyo dogru düzgün sorunu bulup ilgilenmiyosunuz biraz zaman harcayin kardesim 3 gündür giremiyorum artik niye ban yediysek

Kardesim aldıgınız hile tespit adam tutuyor icabına bakınız serverdekiler şikayetci

Sylluxx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
insallah acilir gına geldi artık 2 gündür banlıyım durup dururken banlandik bekliyoruz

banlıyım hala ban listesini full silin bi ben karsılastım böyle sorundan admin 3 gün oluyo dogru düzgün sorunu bulup ilgilenmiyosunuz biraz zaman harcayin kardesim 3 gündür giremiyorum artik niye ban yediysek

Kardesim aldıgınız hile tespit adam tutuyor icabına bakınız serverdekiler şikayetci
Teşekkürler Söylediginiz İcin Hemen ilgileniyorum ban işinide buldum bugun yoktum simdi bkaacagım

Risky1997

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Servera bağlanırken could not connect to default or fallback server, please try again later: java.net.connectexpection diye bi hata alıyorum yardımcı olurmusunuz

Sylluxx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Banlarım Arkadasıım Teşekkürler

Videoların isminide MiraFaction Yaparsan Sevinirim

@ElfonseReyiz Buyur Kardesim Seninde SS geldi Banned