Okullar Kapandı - Velkam Tu Tatil

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğ gençler, okul kapandı. Ben şahsen çok mutluyum. Lüzumsuz insanlarla takılmaktan bıkmıştım zaten. En başından aşk işleri... Tek taraflı lanet şeyler. 3 ay boyunca kurtuldum. Kısacası 7/24 - Televizyon - Tablet - Telefon - Bilgisayar Cipsler de var tabii. (Nasipse, nedense bu sözü kullanmadığım hiçbir şey olmuyor.)

Okul neymiş ya! (O kadar da değil, seviyoruz okulu az çok.)

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hata yaparsınız gencler okulu her zaman sevin.
Samimi söylüyorum okulu sevmek lazım. Okul sistemi söylenene göre berbat olabilir ama yinede takmayın yolunuzdan şaşmayın şu anda ilerisi için tek çareniz okul.
Hani derlerya kafanızın dikine gitmeyin diye. Gidin ne istiyosanız ona ulaşana kadar kimseyi dinlemeyin önünüze her şey engel olarak gelecek sabredin. Kötülük yapana, kötüye kötülükle karşılık vermeyin sadece ilerideki yolunuza bakın.
Eskiden böyle yazanlara sanane kardesim sen benim anam mısın babam mısın benim yaptığımdan sanane derdim de yanlıs dermisim.
Ortaokulda bir şey yok. Okulun tadını , ilerisini , heyecanınızı , risklerinizi , engellerinizi hep lisede göreceksiniz bunu unutmayın. Ha arkadaş edinin mutlaka benim gibi tek başıma birisi olmak cok zor. Çok şükür arkadaslarım dostlarım var. Olmayınca hep tek kalıyosunuz. Derdinizi anlatacak kimse yok , yanlız başınıza ağlayacaksınız, zor işleri tek başınıza yapacaksınız, bütün her şeyde tek başınıza olacaksınız, insanın psikolojisi bozulur benim gibi.

Okuyan var mı bilmiyoum kısacası orda okulu sevin yazıyor okumak istemeyenler için.

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yazın tatilinizi yatarak, oyun oynayarak, televizyon izleyerek geçirmeyin. Bir şeyler öğrenin ve kendinizi geliştirin genç arkadaşlarım.