Kronik2143
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Aynen öyle :/ Ha ayrıca bahsettiğiniz sunucudan @Personinblack açıcakTutmaz. Gelirim diyenlerin %101 i gelmiyor.
Aynen öyle :/ Ha ayrıca bahsettiğiniz sunucudan @Personinblack açıcakTutmaz. Gelirim diyenlerin %101 i gelmiyor.
6 aydır üzerinde uğraştığım sunucum -.- (yoğun çalışmadığım için) Benim ki daha çok ecnebilerin raiding dediği olayı içeriyor eski factions sunucularda tnt vs. kapalı olurdu evler göz önüne yapılırdı raiding sisteminde yaptığın base i koruman gerekir etrafını su, obsidyen vb. duvarlarla kapatarak.Aynen öyle :/ Ha ayrıca bahsettiğiniz sunucudan @Personinblack açıcak![]()
Türkiye'de Raiding içeren bir server ha? Factionların end köşelerini kapmak için yarışları, onlarca su ve cobble ile yapılan duvarlar, En az iki kat obsidiandan yapılan baseler, saniyede onlarca TNT atan cannonlar, Wither ile raidler. Fikri bile heyecanlandırdı beni, açılınca kesinlikle oynayacağım o sunucuda.6 aydır üzerinde uğraştığım sunucum -.- (yoğun çalışmadığım için) Benim ki daha çok ecnebilerin raiding dediği olayı içeriyor eski factions sunucularda tnt vs. kapalı olurdu evler göz önüne yapılırdı raiding sisteminde yaptığın base i koruman gerekir etrafını su, obsidyen vb. duvarlarla kapatarak.
Umarım yeterince büyük bi kitleye sahip olabiliriz. Bilirsiniz bu tarz bi sunucuda ne kadar oyuncu o kadar savaş ve eğlence bulunur. Ekstra olarak pvp açık alanlarda envoy eventleri olacak sandıkları kapabilmek için yapılan savaşlar... (tamamını anlatmaya niyetim yok sürprizi kaçmasın.)Türkiye'de Raiding içeren bir server ha? Factionların end köşelerini kapmak için yarışları, onlarca su ve cobble ile yapılan duvarlar, En az iki kat obsidiandan yapılan baseler, saniyede onlarca TNT atan cannonlar, Wither ile raidler. Fikri bile heyecanlandırdı beni, açılınca kesinlikle oynayacağım o sunucuda.