bydemir06 /Cevaplar/

Zergi

ingilizce havalı söz ;D
En iyi cevaplar
0
Bakınız metin abicigim diyorum ekibe gelmek istemedim gelebilirmiyim diye bir yazı göremiyorum bu 1.
2. Olarak tarihi özellikle karalayin ben en az 2 hafta önce bu yazı yazdim
Olanlar ortada zaten metin abicigim istersen daha çok kendini kasma ifsan çıkmış daha çok kendini batiriyorsun ilk önce millete saygın olsun sonra da bu yazıları yaz camdan bağırıp argo veya küfür ile hitap etme
Iyi forumlar

Elxraich

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kandırdığı insanlara attım canlı yayındayım buyurun gelin herşeyi anlatım çıkıcam.
Camdan biz mi pr*****tif diye bağırdık? Hemde canlı yayında. Free map'ı parayla biz mi sattık? Hemde linklerini vermeden. Shematic kullanıp bunlar benim yapım diye millete biz mi sahtekarlık yaptık? İstediğin kadar ifşamıdır nedir onu çıkart.

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Merhaba değerli forum üyeleri ben Metinin gerçeklerini anlattım yanlışları anlattım hadi gelelim resimlerdei olaylara.

1. Para isteme olayı.
Sebep = Para istenmiş sebebi yazılmış mesaja ve karşılığının verilceği anlatılmış.
2.Yapıya özenme
Sebep = daha öğrenci seviyelerinde senle iyi iken yapılan bir yapıdır gayet normal bir şey schematic değil sonuçta çalıntıda değil.
3.Rivonsun mesajını yazdıktan sonra
Cevap = ondan sonra yunushan böyle diyor diye bana demiştin sen onla aynı seviyedesin demiştin
4.Sametin dediği ferhat OlymposBrave bizdeki ferhat Eirenes.