bekle kardeşim gerekli açıklamayı da yazıcağımben pek cevap bulamadım bunlar sadece ifşa
Stellaris oynayacağına buralarda dolaş daha iyi ihihihiBeyler, arkadaş dedi forumda eğlence var; oyunu kapatıp geldim. Pişman mıyım, hayır.
ben bir şey yapmadım kendisi foruma taşıdı bende cevap hakkı bulduğum için paylaşıyorum.Küfürler havada uçuşuyor, eski dostlar birbirine hakaret edip, tehditler savuruyor. Bu konuları forumda halletmeyin, özeliniz kendinize kalsın.
Küfürler havada uçuşuyor, eski dostlar birbirine hakaret edip, tehditler savuruyor. Bu konuları forumda halletmeyin, özeliniz kendinizde kalsın.
ben bir şey yapmadım kendisi foruma taşıdı bende cevap hakkı bulduğum için paylaşıyorum.
sende onun fotoğraflarını başkalarına atıyormuşsun ve bu cyberbulling e girer (sanal zorbalık)ben bir şey yapmadım kendisi foruma taşıdı bende cevap hakkı bulduğum için paylaşıyorum.
kandırdığı insanlara attım canlı yayındayım buyurun gelin herşeyi anlatım çıkıcam.sende onun fotoğraflarını başkalarına atıyormuşsun ve bu cyberbulling e girer (sanal zorbalık)
ve bu ccevap değil. Hangi soruya cevap verdiğini söylermisin
Camdan biz mi pr*****tif diye bağırdık? Hemde canlı yayında. Free map'ı parayla biz mi sattık? Hemde linklerini vermeden. Shematic kullanıp bunlar benim yapım diye millete biz mi sahtekarlık yaptık? İstediğin kadar ifşamıdır nedir onu çıkart.kandırdığı insanlara attım canlı yayındayım buyurun gelin herşeyi anlatım çıkıcam.