Çözüm hatalı. Güneş'in enerjisi çekirdeğindeki füzyondan ortaya çıkar. Güneş'e ateş etmek kütlesini arttır. Bu da çekimi ve sıkışmayı arttıracağı için füzyonu arttırır. Ve Güneş daha fazla enerji yayar. Yani daha fazla ısıtır.Adanalı bir çözüm bulmuş güneşe ateş etmiş
(Denemeyin)
Demin su içicektim bardağa su koydum, 2 dk foruma bakayım dedim pc ye geçtim, mutfağa geri geldim su buharlaşmış sıcaktan sen diyon beynimiz buharlaşacahaha nice idea but çok saçma
Ayın beyni yok zamqiSonra ay aynı taqtiqi yapacak ve paradoxa gireceğiz
Bence bizi nasaya falan alsınlar karadeliğe aynayla baqıp bu niye karanlık deriz
(yalnız karadeliğe bakan ayna koysak aralarına geçsek çok kuul olmaz mı :C)
Hayır tekrar ay'a yansıtırsak eneji ısı olarak yansıyamaz ay yanar.Ay zaten Güneş'den gelen ışıkları yansıtmıyor mu? Aynadan gelen ışıkları da yansıtır. Ve Güneş enerjisini Ay ile Dünya arasında biriktiririz. Ay döndükten sonra da Jüpiter'i falan deler birikmiş enerji herhalde. Tabii biraz sürebilir. Sonuçta Jüpiter bir gaz devi.
Her türlü hatalı zaten. Ay o şekilde Dünya'nın arkasındayken Dünya'nın o kesimine ışınları yansıtamaz.Demin su içicektim bardağa su koydum, 2 dk foruma bakayım dedim pc ye geçtim, mutfağa geri geldim su buharlaşmış sıcaktan sen diyon beynimiz buharlaşaca
Ayın beyni yok zamqi
Hayır tekrar ay'a yansıtırsak yansıyamaz ay yanar.
k.Çözüm hatalı. Güneş'in enerjisi çekirdeğindeki füzyondan ortaya çıkar. Güneş'e ateş etmek kütlesini arttır. Bu da çekimi ve sıkışmayı arttıracağı için füzyonu arttırır. Ve Güneş daha fazla enerji yayar. Yani daha fazla ısıtır.
havalar sıcak diye Klima kullanıyoruz, tabaka deliniyor havalar iyice bozuluyor ve iyice ısınıyor bizler Daha çok Klima kullanıyoruz.Benim odamda klima var zaaa ezqler xD (Çaktırmayın boru gibi fatura geliyor .s.s)
Ama animasyonda yüzü varDemin su içicektim bardağa su koydum, 2 dk foruma bakayım dedim pc ye geçtim, mutfağa geri geldim su buharlaşmış sıcaktan sen diyon beynimiz buharlaşaca
Ayın beyni yok zamqi
Hayır tekrar ay'a yansıtırsak eneji ısı olarak yansıyamaz ay yanar.