Geceler Neden Daha Sıcak - Animasyonlu

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sonra ay aynı taqtiqi yapacak ve paradoxa gireceğiz
Bence bizi nasaya falan alsınlar karadeliğe aynayla baqıp bu niye karanlık deriz
(yalnız karadeliğe bakan ayna koysak aralarına geçsek çok kuul olmaz mı :C)

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ay zaten Güneş'den gelen ışıkları yansıtmıyor mu? Aynadan gelen ışıkları da yansıtır. Ve Güneş enerjisini Ay ile Dünya arasında biriktiririz. Ay döndükten sonra da Jüpiter'i falan deler birikmiş enerji herhalde. Tabii biraz sürebilir. Sonuçta Jüpiter bir gaz devi.

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adanalı bir çözüm bulmuş güneşe ateş etmiş :D

(Denemeyin :D )
Çözüm hatalı. Güneş'in enerjisi çekirdeğindeki füzyondan ortaya çıkar. Güneş'e ateş etmek kütlesini arttır. Bu da çekimi ve sıkışmayı arttıracağı için füzyonu arttırır. Ve Güneş daha fazla enerji yayar. Yani daha fazla ısıtır.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
haha nice idea but çok saçma
Demin su içicektim bardağa su koydum, 2 dk foruma bakayım dedim pc ye geçtim, mutfağa geri geldim su buharlaşmış sıcaktan sen diyon beynimiz buharlaşaca
Sonra ay aynı taqtiqi yapacak ve paradoxa gireceğiz
Bence bizi nasaya falan alsınlar karadeliğe aynayla baqıp bu niye karanlık deriz
(yalnız karadeliğe bakan ayna koysak aralarına geçsek çok kuul olmaz mı :C)
Ayın beyni yok zamqi
Ay zaten Güneş'den gelen ışıkları yansıtmıyor mu? Aynadan gelen ışıkları da yansıtır. Ve Güneş enerjisini Ay ile Dünya arasında biriktiririz. Ay döndükten sonra da Jüpiter'i falan deler birikmiş enerji herhalde. Tabii biraz sürebilir. Sonuçta Jüpiter bir gaz devi.
Hayır tekrar ay'a yansıtırsak eneji ısı olarak yansıyamaz ay yanar.

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Demin su içicektim bardağa su koydum, 2 dk foruma bakayım dedim pc ye geçtim, mutfağa geri geldim su buharlaşmış sıcaktan sen diyon beynimiz buharlaşaca

Ayın beyni yok zamqi

Hayır tekrar ay'a yansıtırsak yansıyamaz ay yanar.
Her türlü hatalı zaten. Ay o şekilde Dünya'nın arkasındayken Dünya'nın o kesimine ışınları yansıtamaz.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0

Ayın beyni yok zamqi

Hayır tekrar ay'a yansıtırsak eneji ısı olarak yansıyamaz ay yanar.
Ama animasyonda yüzü var
Animasyonu yapanı bulmak lazım bence