Geceler Neden Daha Sıcak - Animasyonlu

CollapseBL

建築倒塌
En iyi cevaplar
0
Bak güzel kardeşim biz burda yaratıcı çözümler hakkında tartışırken niye kafaları karıştırıyorsun? Buradaki adamlar PASCİA onaylı bilim insanları.
PASCİA Onayladıysa bilim adamları ya akıl hastası yada yada ne olduğunu boşver

Zenginsin diye hava atma. Bilimsel bir şey tartışıyoruz burada.
keşke pnp xD zengin olsam 7/24 klimayı açık tutardım ben @faketaxidriver

@Erenbulbul Şu günler çok ateşli geceler yaşıyoruz ve çok mantıklı bir çözüm buldum ! Ay ve güneşi patlatalım !
@HestiaKnife @Shrike

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
havalar sıcak diye Klima kullanıyoruz, tabaka deliniyor havalar iyice bozuluyor ve iyice ısınıyor bizler Daha çok Klima kullanıyoruz.
PARADOX !
Klimanın ozon tabakasını deldiği hakkında hiçbir kanıt görmedim. Tek yaptığı basınç ile tüpündeki gazı ısıtıyor ve sıvı hale getiriyor daha sonra motoru ile dışarıdaki daha soğuk hava sayesinde gazın ısısını azaltıyor. Ve bu gaz veya sıvı dar borulardan klimaya giderken baya soğuyor. Daha sonra klimanın içinde dolanırken klimanın fanı havayı içeri alıp onu soğutup tekrar dışarı üfürüyor. Sıvıdan gaz haline geçerken borulardaki maddenin sıcaklığı sabit kalıyor. Sonra tekrardan motordaki tüpe dönüyor.

Yani anlayacağın içerideki ısıyı dışarı veriyor. Klimayı kapattığında ise dışarıdaki ısı tekrar içeri giriyor. Açık ve net. Ozon tabakasına giren çıkan yok.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama Bulgaristan'ı Türkiye'ye dahil etmişsin.Bu bir kahin!Gelecekte neler olucağını tahmin ediyor! Ve Yunanistan yok nedir bu Yunan nefreti krdş :(