- En iyi cevaplar
- 0
Kardeşim insanlar saatlerini harcayıp emek veriyor ve yapıyor.Siz ise buna 2 dakikada çökme peşindesiniz.Kusura bakma ama kimse sana ücretsiz yapmaz.En fazla yardım ederler.Yapabilirmisin
Kardeşim insanlar saatlerini harcayıp emek veriyor ve yapıyor.Siz ise buna 2 dakikada çökme peşindesiniz.Kusura bakma ama kimse sana ücretsiz yapmaz.En fazla yardım ederler.Yapabilirmisin
Beleşçi değilim skript'ten anlamadığım için anlıyorumda bunu yapamadım yani bu işlerde yeniyim sadece yardım almak istiyorumKardeşim insanlar saatlerini harcayıp emek veriyor ve yapıyor.Siz ise buna 2 dakikada çökme peşindesiniz.Kusura bakma ama kimse sana ücretsiz yapmaz.En fazla yardım ederler.
sen şimdi tam olarak ne istiyorsunBeleşçi değilim skript'ten anlamadığım için anlıyorumda bunu yapamadım yani bu işlerde yeniyim sadece yardım almak istiyorum
Skype varmı forum kirlenmesinsen şimdi tam olarak ne istiyorsun
sen ver ben ekliyimSkype varmı forum kirlenmesin
facebook: demirfurkan75sen ver ben ekliyim
ekle facebook: demirfurkan75sen ver ben ekliyim
Tamam kardeş bitirirsen yada skript'te sorun çıkarsa skype facebook : demrifurkan74 (birleşik)Kardeş Denemeye Çalışacağım Ama Çok Umutlanma Kuzenle Oyun Oynuyoruz da hergün