Hayır steamdenTorrent Üzerindenmi İndiriyorsunuz ?
TTNET den çıkacağım taahhüt olmasa.İnterntte 1.8 indirme diyor gerçekte 200 kbOzaman bir şey Diyemem - Sadece Diyebileceklerim İnternet Kullanan programları kapatmanız...
Adil kullanım kotası her nette var. Sıkıntı Türk telekomun yaptığı alt yapı akk kaldırsa o alt yapı boruları 2 3 gün bile dayancak güçte değil. Ek olarak hizmet konusunda turkcell super online uydunet yada vodafone daha iyi.TTNET den çıkacağım taahhüt olmasa.İnterntte 1.8 indirme diyor gerçekte 200 kb![]()
23 gb ı kaç satte indirdin?
- Hız testinde bize verilen değerler mbit cinsindendir. Pratik indirme hızını ifade etmez.
- 8 bit 1 bayt ile eşdeğerdir. Yani 8 mbit bir internet hızın varsa 1 mbps indirme değeri alırsın.
- Yani aldığın download hızı doğru. Bir problem yok.
- İyi forumlar
- Buda benden olsun:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
öncelikle vodofone almayın zaten vodofone ttnet ten alıyor kullanmayın güzel ve gerçek bi net istiyorsanız uynu net en iyisi diyebilirimAdil kullanım kotası her nette var. Sıkıntı Türk telekomun yaptığı alt yapı akk kaldırsa o alt yapı boruları 2 3 gün bile dayancak güçte değil. Ek olarak hizmet konusunda turkcell super online uydunet yada vodafone daha iyi.
14,5 MBps hızın var. Bu standartın üstünde6 gblik CS:GO indiriyorum hız ortalama 1.8 mb/s.Saat 2'den beri indiriyorum %29 oldu![]()
Ben Turkcell öneriyorum.Arkadaşlar bende TTNet den kurtulacam hangi interneti önerirsiniz marka birşeyler olsun.
Kanıt var mı? Etraftan duyma bilgilere inanmayın.öncelikle vodofone almayın zaten vodofone ttnet ten alıyor kullanmayın güzel ve gerçek bi net istiyorsanız uynu net en iyisi diyebilirim