TTNET le 44 gb lık Nba2k16 indiriyorum yardım!

Qantum54

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler başlıkta gördüğünüz üzere bu duruma mağdur kaldım.İndirme hızını arttıracak taktikler verebilirmisiniz
Şuanki hız 240 kb akk yı geçmeden önce 520 kb tı internetteki hız testi 1.81 kb diyor :( help

EDİT:STEAMDEN İNDİRİYORUM

MyEnesK

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
:D Ozaman bir şey Diyemem - Sadece Diyebileceklerim İnternet Kullanan programları kapatmanız...

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
TTNET den çıkacağım taahhüt olmasa.İnterntte 1.8 indirme diyor gerçekte 200 kb :D
Adil kullanım kotası her nette var. Sıkıntı Türk telekomun yaptığı alt yapı akk kaldırsa o alt yapı boruları 2 3 gün bile dayancak güçte değil. Ek olarak hizmet konusunda turkcell super online uydunet yada vodafone daha iyi.

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
  • Hız testinde bize verilen değerler mbit cinsindendir. Pratik indirme hızını ifade etmez.
  • 8 bit 1 bayt ile eşdeğerdir. Yani 8 mbit bir internet hızın varsa 1 mbps indirme değeri alırsın.
  • Yani aldığın download hızı doğru. Bir problem yok.
  • İyi forumlar :)
  • Buda benden olsun:
    Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Qantum54

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
  • Hız testinde bize verilen değerler mbit cinsindendir. Pratik indirme hızını ifade etmez.
  • 8 bit 1 bayt ile eşdeğerdir. Yani 8 mbit bir internet hızın varsa 1 mbps indirme değeri alırsın.
  • Yani aldığın download hızı doğru. Bir problem yok.
  • İyi forumlar :)
  • Buda benden olsun:
    Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
23 gb ı kaç satte indirdin?

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
6 gblik CS:GO indiriyorum hız ortalama 1.8 mb/s.Saat 2'den beri indiriyorum %29 oldu :(

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adil kullanım kotası her nette var. Sıkıntı Türk telekomun yaptığı alt yapı akk kaldırsa o alt yapı boruları 2 3 gün bile dayancak güçte değil. Ek olarak hizmet konusunda turkcell super online uydunet yada vodafone daha iyi.
öncelikle vodofone almayın zaten vodofone ttnet ten alıyor kullanmayın güzel ve gerçek bi net istiyorsanız uynu net en iyisi diyebilirim

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geceleri yatarken bırakırsan tahminimce 4-5 gece içinde inecektir.
Not: Cidden TTNET Kullanan kaldımı TTNET Pişmanlıktır. Ayrıca kota varken 600KB/s nedir ciddimisiniz ? Öyle bir internet hızıda kaldımı cidden

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7

Tros

Marangoz
En iyi cevaplar
0
TTnetin fiber internetlere özel bir ayrıcalığı var ayda bir günlüğüne 100 mbps internet veriyor ttnet roket araştırın efendim
edit : büyük harf düzenlemesi