Basit yapılar çıkarıp paylaşmak anlamsız. Demişsiniz Sizde Mimar Takımısınız Herhalde Sizde Oda Yok ?Basit yapılar çıkarıp paylaşmak anlamsız. Takım diyorsanız kendinize büyük proje yapıp girin yapabiliyorsanız.
Basit yapılar çıkarıp paylaşmak anlamsız. Demişsiniz Sizde Mimar Takımısınız Herhalde Sizde Oda Yok ?Basit yapılar çıkarıp paylaşmak anlamsız. Takım diyorsanız kendinize büyük proje yapıp girin yapabiliyorsanız.
Öyle Dedin Yapılarını Merak Ettim Gönderebilirmsin ? GörüntülleriniBi araştır bakalım ben bi takıma üyemiyim. SOLO ÇALIŞIRIM. Yada arkadaşlarımla arada yaparım.Kapiş
Bi araştır bakalım ben bi takıma üyemiyim. SOLO ÇALIŞIRIM. Yada arkadaşlarımla arada yaparım.Kapiş
Merhaba Değerli kardeşlerim, mesajlarınızda gördüğüm kadarı ile 1-2 yanlışınız var.@JusticeWhip kardeşim bırak bunlar takım olmanın, anlamını bilmiyor ki.
Yorumunuz için çok teşekkürler dikkate alacağız.Yapı Güzel Olmuşama şu kalenin üzerindeki şey biraz bozuyor gibi
Reklam sayma istedin yolluyorum al.Öyle Dedin Yapılarını Merak Ettim Gönderebilirmsin ? Görüntüllerini
Üstüne 1 kat çıkarsan daha güzel olabilir gibime geldi ama güzel eline sağlık.
Güzel bir görüşOrtadaki üstteki yapıyı ya yapmasaymışın yada yalnız bırakmasaymışın.prison sunucularda kullanılabilir hoş olmuş
nedir bu ben daha iyiyim çabası konu baltamaya müsait bi konuda değil nasıl yapabiliyorsunReklam sayma istedin yolluyorum al.
![]()
![]()
![]()
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.PMC HESABIM - Ve daha birçok yapı var ama mimariye ara verdiğim için burayıda aktif kullanmadığım için atmadım.Yeterli olmuştur umarım
Cins misiniz? Yoksa öyle görünmek için çaba mı sarf ediyorsunuz? İyiyim dedim mi? Görünmek istedim mi iyiyim diye? Yapılarımı istedi attım bi oku ondan sonra yorum at. İyiyim demedim yapılarımı kafama göre koymadım konuya yorum attım karışıklık verdim. Gidin bi öğrenin...nedir bu ben daha iyiyim çabası konu baltamaya müsait bi konuda değil nasıl yapabiliyorsun
hayır onu demiyorum konuya ilk mesaj attığınız andan okudum zaten neden böyle bi baltalama çabası var niye diğer insanlarının yaptıklarını küçük görür gibi bi yorum atıyorsun hani eleştirsen tamam diycem ama eleştiri yorumu bile değil beğenmedim yok kötü olmuş yok öyle yok böyle neden şurası "şurası kötü olmuş çok basit olmuş" tarzı yorumları neden tercih etmiyorsun direk bodoslama kötü kötü kötü, yani tabii ki sizin yaptıklarını kat kat iyi ama böyle kibirli ve onursuz bi yorum niçin atıyorsunuz?Cins misiniz? Yoksa öyle görünmek için çaba mı sarf ediyorsunuz? İyiyim dedim mi? Görünmek istedim mi iyiyim diye? Yapılarımı istedi attım bi oku ondan sonra yorum at. İyiyim demedim yapılarımı kafama göre koymadım konuya yorum attım karışıklık verdim. Gidin bi öğrenin...