Ulytau - Asya Ezgisi !

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Bi araştır bakalım ben bi takıma üyemiyim. SOLO ÇALIŞIRIM. Yada arkadaşlarımla arada yaparım.Kapiş
@JusticeWhip kardeşim bırak bunlar takım olmanın, anlamını bilmiyor ki.
Merhaba Değerli kardeşlerim, mesajlarınızda gördüğüm kadarı ile 1-2 yanlışınız var.
Haklısın Whip ama yanıldığın nokta şu bizler birer insanız takım'ın anlamı birbirine yardım etmektir güzelde söylemissin fakat bu takımın her bir üyesi istediği bir yapıyı paylaşmakta özgürdür SOLO takılıyor isen bizim Takımı bilmezsin Projeler Beraber yapılır. fakat bu bir proje değildir. sadece bloklardan oluşan bir yapıdır.
arkadaşlarına yapman gibi durumlar konusunda bir şey sorduğumuzu hatırlamıyorum aynı zamanda ekip daha yenidir farkındaysan bu üslubunuz yüzünden sizi kınıyorum..(KAPİŞ kelimesini yani)

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Öyle Dedin Yapılarını Merak Ettim Gönderebilirmsin ? Görüntüllerini
Reklam sayma istedin yolluyorum al.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
PMC HESABIM - Ve daha birçok yapı var ama mimariye ara verdiğim için burayıda aktif kullanmadığım için atmadım.Yeterli olmuştur umarım​

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Ortadaki üstteki yapıyı ya yapmasaymışın yada yalnız bırakmasaymışın.prison sunucularda kullanılabilir hoş olmuş

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Reklam sayma istedin yolluyorum al.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
PMC HESABIM - Ve daha birçok yapı var ama mimariye ara verdiğim için burayıda aktif kullanmadığım için atmadım.Yeterli olmuştur umarım​
nedir bu ben daha iyiyim çabası konu baltamaya müsait bi konuda değil nasıl yapabiliyorsun

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
nedir bu ben daha iyiyim çabası konu baltamaya müsait bi konuda değil nasıl yapabiliyorsun
Cins misiniz? Yoksa öyle görünmek için çaba mı sarf ediyorsunuz? İyiyim dedim mi? Görünmek istedim mi iyiyim diye? Yapılarımı istedi attım bi oku ondan sonra yorum at. İyiyim demedim yapılarımı kafama göre koymadım konuya yorum attım karışıklık verdim. Gidin bi öğrenin...

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cins misiniz? Yoksa öyle görünmek için çaba mı sarf ediyorsunuz? İyiyim dedim mi? Görünmek istedim mi iyiyim diye? Yapılarımı istedi attım bi oku ondan sonra yorum at. İyiyim demedim yapılarımı kafama göre koymadım konuya yorum attım karışıklık verdim. Gidin bi öğrenin...
hayır onu demiyorum konuya ilk mesaj attığınız andan okudum zaten neden böyle bi baltalama çabası var niye diğer insanlarının yaptıklarını küçük görür gibi bi yorum atıyorsun hani eleştirsen tamam diycem ama eleştiri yorumu bile değil beğenmedim yok kötü olmuş yok öyle yok böyle neden şurası "şurası kötü olmuş çok basit olmuş" tarzı yorumları neden tercih etmiyorsun direk bodoslama kötü kötü kötü, yani tabii ki sizin yaptıklarını kat kat iyi ama böyle kibirli ve onursuz bi yorum niçin atıyorsunuz?