!!!FACTION SERVER ICIN ALIM!!! PRoCraft !!!

Sizce VIP ne kadar olmalı

• 20TL olsun fazla kişi almaz çok küfür yersin ama alanlardan parayı götürürsün

Kullanılan: 0 0.0%
  • 40TL yap adamlar sana sövsün

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18

Herobrine1765_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver:
Adım : ayber
:lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav:
Soyadım : ------------
:lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav:
Builder Yetenek [ 10/10] : 10/9
build ss : ss atmayı beceremedim hizliresim sitesine bi türlü girmiyor.
Özelliklerim : saygılıyım,dürüstüm,küfür etmem ve daha fazlası var ama yazmadım.
Eklersen sevinirim.
:ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver:
psikopatjojuk yazınca 3 farklı skype çıkıyor , aydınlatırsan sevinirim :D

ben de alındım :D alınmadımmı
kardeşim daha belli değil sıralamadasın kimseye daha skype vermedm

ÇocukDomates

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
+++++++++++++++++++Rehber+++++++++++++++++++++

+ Yaş en az : 12
+ Bütün Faction komutlarını bilmeli
+Saygılı olmalı
Hepsi Bende Var Sadece Mesaj Atın

isim : Mustafa
Soyisim : Vermek İstemiyorum
Komutları Biliyor musun : Evet
Ne olmak istiyosun : Rehber

Herobrine1765_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Herobrine1765_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
BIDE SOYLIYIM SERVER 0'DAN BASLIYO HICBIRSEY YOK O YUZDEN GERÇEKTEN IYI OLANLARI ALMAK ISTIYORUM !!!

sırf admin falan olmak için gelenler ilk günden yetkisi alınır

not : builderlar yaptığı şeylerin ss'lerini atarsa şansları artar

Not : 3 tane pluginer ve 1 de youtuber alımı eklendi :D

bugün 1 saat sonra alınanları açıklıycam !!!

ama öncelikle neye göre alınıcaklarını söyliyim , önce ücretsiz bir server açıp herkesişn yeteneklerini test edicem. sonra beğendiklerimi alıcam, ondan sonra da nitradodan serveri açıp alınanlara IP'yi vercem. Bu işlerde biraz acemiyim ama inşallah server tutar.

OrhunGkc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
BIDE SOYLIYIM SERVER 0'DAN BASLIYO HICBIRSEY YOK O YUZDEN GERÇEKTEN IYI OLANLARI ALMAK ISTIYORUM !!!

sırf admin falan olmak için gelenler ilk günden yetkisi alınır

not : builderlar yaptığı şeylerin ss'lerini atarsa şansları artar

Not : 3 tane pluginer ve 1 de youtuber alımı eklendi :D

bugün 1 saat sonra alınanları açıklıycam !!!

ama öncelikle neye göre alınıcaklarını söyliyim , önce ücretsiz bir server açıp herkesişn yeteneklerini test edicem. sonra beğendiklerimi alıcam, ondan sonra da nitradodan serveri açıp alınanlara IP'yi vercem. Bu işlerde biraz acemiyim ama inşallah server tutar.
abi pvp yaparsak ben tutururum plugin editlerim ve biter :D çok ama .ok guzel olur bence pvp olsun

Herobrine1765_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar bedava serverde sıra çok ben direk nitradoyu açıyorum online olanlar ben yazsın atıcam ipi

Herobrine1765_TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0