Herobrine1765_TR
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
alınanlara vericemkrdsm skype verirmisin
alınanlara vericemkrdsm skype verirmisin
ben de alındımalınanlara vericem
psikopatjojuk yazınca 3 farklı skype çıkıyor , aydınlatırsan sevinirim
Adım : ayber
:lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav:
Soyadım : ------------
:lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav::lav:
Builder Yetenek [ 10/10] : 10/9
build ss : ss atmayı beceremedim hizliresim sitesine bi türlü girmiyor.
Özelliklerim : saygılıyım,dürüstüm,küfür etmem ve daha fazlası var ama yazmadım.
Eklersen sevinirim.
![]()
kardeşim daha belli değil sıralamadasın kimseye daha skype vermedmben de alındımalınmadımmı
tamamdır sıralamadasın+++++++++++++++++++Rehber+++++++++++++++++++++
+ Yaş en az : 12
+ Bütün Faction komutlarını bilmeli
+Saygılı olmalı
Hepsi Bende Var Sadece Mesaj Atın
isim : Mustafa
Soyisim : Vermek İstemiyorum
Komutları Biliyor musun : Evet
Ne olmak istiyosun : Rehber
farketmez alınınca karar veririzsen ekleyebilirmisin yoksa benmi eklicem alınırsam
sen adamsın <3tamamdır sıralamadasın
farketmez alınınca karar veririz![]()
abi pvp yaparsak ben tutururum plugin editlerim ve biterBIDE SOYLIYIM SERVER 0'DAN BASLIYO HICBIRSEY YOK O YUZDEN GERÇEKTEN IYI OLANLARI ALMAK ISTIYORUM !!!
sırf admin falan olmak için gelenler ilk günden yetkisi alınır
not : builderlar yaptığı şeylerin ss'lerini atarsa şansları artar
Not : 3 tane pluginer ve 1 de youtuber alımı eklendi
bugün 1 saat sonra alınanları açıklıycam !!!
ama öncelikle neye göre alınıcaklarını söyliyim , önce ücretsiz bir server açıp herkesişn yeteneklerini test edicem. sonra beğendiklerimi alıcam, ondan sonra da nitradodan serveri açıp alınanlara IP'yi vercem. Bu işlerde biraz acemiyim ama inşallah server tutar.
sen skypeni ver ekliyimben im onlineskypede versene
sen skypeni ver ekliyim![]()
onlineyim at ipiarkadaşlar bedava serverde sıra çok ben direk nitradoyu açıyorum online olanlar ben yazsın atıcam ipi
+++++++++++++++++++Rehber+++++++++++++++++++++
+ Yaş en az : 12
+ Bütün Faction komutlarını bilmeli
+Saygılı olmalı
Hepsi Bende Var Sadece Mesaj Atın
isim : Mustafa
Soyisim : Vermek İstemiyorum
Komutları Biliyor musun : Evet
Ne olmak istiyosun : Rehber
skype ver atıyım ordanonlineyim at ipi