FuryRS
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bende onların sıkıntılarını söylemek istedim zatenBen o videou caylak19y için göndermedim, 260 TL ye bile isteyen bilgisayar toplayabilir diye gösterdim.
Bende onların sıkıntılarını söylemek istedim zatenBen o videou caylak19y için göndermedim, 260 TL ye bile isteyen bilgisayar toplayabilir diye gösterdim.
Öncelikle işlemci 370 Tl ki 500 tl arasında 130 tl var , o paraya kasa alınıyor.Kardeşim Eğer elinde bir bilgisayar varsa [kasadan bahsediyorum] onun bileşenlerini de kullanıp günümüz türkiyesi için orta segment bir bilgisayar toplayabilirsin. Elinde olan bileşenleri söylersen sana parçaları söyleyebilirim. Ayrıca sakın laptop almaya kalkma hele de bu yaz ayları için her ne kadar soğutucusu iyi olsada fanlar bir yerden sonra tozla dolar ve temizlemek zorunda kalırsın zaten temizlemeyide bilmiyosan bilgisayarcıya 20 tl her 3 haftada bir vermek zorunda kalırsın... En Rahatı Normal Pc
İyi de bunu alabilmesi için yeni bir anakart ve ram alması gerek işlemci sadece 500 tl ve arkadaşın bütçesi 500-600 tl bu bilgisayar çk uçuk kaçar
Ayrıca Minesonic bu bilgisayarın kaderi belli bile değil işlemciye aşırı yüklenme ihtimali %70 den bile fazla hem de 2. el parçalar. Teknoloji bu dalgaya gelmiyo. O Güç Kaynağı bir sıkıntı çıkarsın yandı başka bir şey değil kendi canından olabilir...
Amacım Çok bilmişlik değil ayrıca ben zaten yardımcı olmak için geldim.Şunu Söylemem Gerek ki önerdiğin bilgisayarın parçalarını vermen gerekirdi hadi onu geçtim beni eleştirmeden önce adam akıllı anlasaydın keşke. Ben Zaten adama bir bilgisayarı olup olmadığını sordum eğer var deseydi önerime devam edicektim. Şu burnunuz yok mu biraz kendinize saklayın her şeye atlamayın.Öncelikle işlemci 370 Tl ki 500 tl arasında 130 tl var , o paraya kasa alınıyor.
anakart 161 Tl-
Ram 200 Tl
SSD 140 TL
Kasa 140 Tl
Soğutucunun Türkiye'de satışını bulamadım ama 40 tl'ye bile alabilirsin hepsinin fiyatının toplamı 1011TL Burada amacım tartışma çıkartmak değil yardımcı olmak ama Biraz araştırıpta gel! Şurada çok bilmişlik yapıp yorumları baltalayacığana sende bir seçenek gösterip yardımcı olabilirsin.
-İyi forumlar
GTA IV bile oynayamazsın o fiyata.parcaları burdan bir yerden alıcam interneten degil akrabamızın pc dükkanından alıcagım orada biraz ucuz oluyor diye umuyorum lakin şuna gelirsek bütcem ve aile ici şeyleri göze alarak 500 600 veya 700 cıvarı pc almayı düşünüyorum ufacık tefecik oyunlar icin kullanacagım sistemi kalkıpta her insan gibi gta v tarzı oyunlardan bahsetmiyorum şuna gelirsek yoloman çöp bile alabileceğini düşünmüyorum. demiş sayın arkadaşım senin gibi ben paramı hor kullanmıyorum ne bileyim cokta zengin degilim onun icin elini pc den cek git başka yerde takıl dostum pc önerirmsin dedim senin gibi gereksiz yorum atıp msj kasma bence millete faydan yok zararın var kusura bakmada.
Söyle yorumlara takılıyorum ben ya. Abi neden dizüstüler hep kötüleniyo? Kardesim X Marka 2 yıllık dizüstümü aldığımdan beri en son 3 gün önce icini acıp fanını temizledim okadarda abartılıcak tüy toz yoktu biraz vardı tabi doğal olarak. 3 hafta abartı kacmıs. En rahatı normal pc değil dediğin gibi en rahatı kişinin "kendi" tercihine kalmıs bi durum. Kullanım alanları birbirinden farklı bkz: "dizüstü, hepsi bir arada, taşınabilir, hafif her yerde her an kullanıma hazır bi cihaz" yani masaüstünden farklı.Ayrıca sakın laptop almaya kalkma hele de bu yaz ayları için her ne kadar soğutucusu iyi olsada fanlar bir yerden sonra tozla dolar ve temizlemek zorunda kalırsın zaten temizlemeyide bilmiyosan bilgisayarcıya 20 tl her 3 haftada bir vermek zorunda kalırsın... En Rahatı Normal Pc
Ya amma sallamışsın be kardeş, 3 hafta değil 3 yıldır temizlemiyorum zerre sıkıntısı yok.Kardeşim Eğer elinde bir bilgisayar varsa [kasadan bahsediyorum] onun bileşenlerini de kullanıp günümüz türkiyesi için orta segment bir bilgisayar toplayabilirsin. Elinde olan bileşenleri söylersen sana parçaları söyleyebilirim. Ayrıca sakın laptop almaya kalkma hele de bu yaz ayları için her ne kadar soğutucusu iyi olsada fanlar bir yerden sonra tozla dolar ve temizlemek zorunda kalırsın zaten temizlemeyide bilmiyosan bilgisayarcıya 20 tl her 3 haftada bir vermek zorunda kalırsın... En Rahatı Normal Pc
İyi de bunu alabilmesi için yeni bir anakart ve ram alması gerek işlemci sadece 500 tl ve arkadaşın bütçesi 500-600 tl bu bilgisayar çk uçuk kaçar
Ayrıca Minesonic bu bilgisayarın kaderi belli bile değil işlemciye aşırı yüklenme ihtimali %70 den bile fazla hem de 2. el parçalar. Teknoloji bu dalgaya gelmiyo. O Güç Kaynağı bir sıkıntı çıkarsın yandı başka bir şey değil kendi canından olabilir...
Yahu Arkadaşım bilgisayar dediğin ki anladığım kadarıyla oyun oynıycak o bilgisayar tozlanıcak belki 3 hafta değildir 5 haftadır. Kendim zaten hem laptop hem de masaüstü kullanıyorum masaüstünde sürekli render yaptığımdan günün 20-22 saati açık kalıyo. Doğal Olarak bilgisayar 3 haftada bir tozlanıyo hem de öyle azıcık bir şey değil. Ayrıca oyun oynamak için laptoptan istediğin bileşeni tak istediğin verimi alamazsınBi yanlısı düzeltmek isterim ki 600 tl ye çöp alabilirsiniz.
Ayrıca;
Söyle yorumlara takılıyorum ben ya. Abi neden dizüstüler hep kötüleniyo? Kardesim X Marka 2 yıllık dizüstümü aldığımdan beri en son 3 gün önce icini acıp fanını temizledim okadarda abartılıcak tüy toz yoktu biraz vardı tabi doğal olarak. 3 hafta abartı kacmıs. En rahatı normal pc değil dediğin gibi en rahatı kişinin "kendi" tercihine kalmıs bi durum. Kullanım alanları birbirinden farklı bkz: "dizüstü, hepsi bir arada, taşınabilir, hafif her yerde her an kullanıma hazır bi cihaz" yani masaüstünden farklı.
Kardeşim bilgisayarını günde kaç saat açık tutuyosun ve neler yapıyosun sadece oyun oynuyosan tabii olmaz ya da farkında değilsindir.O 3 hafta kendi bilgisayarım için gerekli olan süre belki belirtmemişimdir ama 3-5 haftadır.Tabii bilgisayarı sürekli temizle demiyorum. Durumuna bakar öyle temizlersinYa amma sallamışsın be kardeş, 3 hafta değil 3 yıldır temizlemiyorum zerre sıkıntısı yok.
60-70 derece de oluyor oyun açtığımda..
Kalktıktan sonra sahura kadar açık, en fazla 80 derece oluyor.Yahu Arkadaşım bilgisayar dediğin ki anladığım kadarıyla oyun oynıycak o bilgisayar tozlanıcak belki 3 hafta değildir 5 haftadır. Kendim zaten hem laptop hem de masaüstü kullanıyorum masaüstünde sürekli render yaptığımdan günün 20-22 saati açık kalıyo. Doğal Olarak bilgisayar 3 haftada bir tozlanıyo hem de öyle azıcık bir şey değil. Ayrıca oyun oynamak için laptoptan istediğin bileşeni tak istediğin verimi alamazsın
Kardeşim bilgisayarını günde kaç saat açık tutuyosun ve neler yapıyosun sadece oyun oynuyosan tabii olmaz ya da farkında değilsindir.O 3 hafta kendi bilgisayarım için gerekli olan süre belki belirtmemişimdir ama 3-5 haftadır.Tabii bilgisayarı sürekli temizle demiyorum. Durumuna bakar öyle temizlersin
bilmem farkındamsın ben gta v demedimGTA IV bile oynayamazsın o fiyata.
Anakart gökten gelecek300 lira işlemci,150 lira ekran kartı,50 lira ram,100 lira güç kaynağı.
Harddisk'ide birinden çaldıktan sonra ,elinde kullanılabilir bi bilgisayarın olur.
Bu malzemeyi şu anda olan anakartınada takabilir bence.Anakart gökten gelecek
Benim kaynak makinemde 7000watt, endüstriyel HEMİDE.bilmem farkındamsın ben gta v demedim
arkadaşlar suanda çalışmaktayım ve 600 700 800 bu bütcelerde gündelik pc toplamak istiyorum kasam var güc kanyagım var 7000w güc kaynagım var elimde 2 tane biri 500 digeri 7000w var kasa ve güc kaynagım var hardiskim de var ssd dim de var 1 telebayt ssd var