500 600 cıvarı pc

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Eğer elinde bir bilgisayar varsa [kasadan bahsediyorum] onun bileşenlerini de kullanıp günümüz türkiyesi için orta segment bir bilgisayar toplayabilirsin. Elinde olan bileşenleri söylersen sana parçaları söyleyebilirim. Ayrıca sakın laptop almaya kalkma hele de bu yaz ayları için her ne kadar soğutucusu iyi olsada fanlar bir yerden sonra tozla dolar ve temizlemek zorunda kalırsın zaten temizlemeyide bilmiyosan bilgisayarcıya 20 tl her 3 haftada bir vermek zorunda kalırsın... En Rahatı Normal Pc

İyi de bunu alabilmesi için yeni bir anakart ve ram alması gerek işlemci sadece 500 tl ve arkadaşın bütçesi 500-600 tl bu bilgisayar çk uçuk kaçar

Ayrıca Minesonic bu bilgisayarın kaderi belli bile değil işlemciye aşırı yüklenme ihtimali %70 den bile fazla hem de 2. el parçalar. Teknoloji bu dalgaya gelmiyo. O Güç Kaynağı bir sıkıntı çıkarsın yandı başka bir şey değil kendi canından olabilir...
Öncelikle işlemci 370 Tl ki 500 tl arasında 130 tl var , o paraya kasa alınıyor.
anakart 161 Tl-
Ram 200 Tl
SSD 140 TL
Kasa 140 Tl

Soğutucunun Türkiye'de satışını bulamadım ama 40 tl'ye bile alabilirsin hepsinin fiyatının toplamı 1011TL Burada amacım tartışma çıkartmak değil yardımcı olmak ama Biraz araştırıpta gel! Şurada çok bilmişlik yapıp yorumları baltalayacığana sende bir seçenek gösterip yardımcı olabilirsin.
-İyi forumlar

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle işlemci 370 Tl ki 500 tl arasında 130 tl var , o paraya kasa alınıyor.
anakart 161 Tl-
Ram 200 Tl
SSD 140 TL
Kasa 140 Tl

Soğutucunun Türkiye'de satışını bulamadım ama 40 tl'ye bile alabilirsin hepsinin fiyatının toplamı 1011TL Burada amacım tartışma çıkartmak değil yardımcı olmak ama Biraz araştırıpta gel! Şurada çok bilmişlik yapıp yorumları baltalayacığana sende bir seçenek gösterip yardımcı olabilirsin.
-İyi forumlar
Amacım Çok bilmişlik değil ayrıca ben zaten yardımcı olmak için geldim.Şunu Söylemem Gerek ki önerdiğin bilgisayarın parçalarını vermen gerekirdi hadi onu geçtim beni eleştirmeden önce adam akıllı anlasaydın keşke. Ben Zaten adama bir bilgisayarı olup olmadığını sordum eğer var deseydi önerime devam edicektim. Şu burnunuz yok mu biraz kendinize saklayın her şeye atlamayın.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İlk olarak , bana ne tür tepkiler geldiğine bakalım. Sert eleştiri yaptığımı söyleyen , 260 tl ye toplanmış bir bilgisayarın parçalarının çöp olmadığını söyleyen bir arkadaş. Bakın , burada birbirimizi kandırmayalım , o bilgisayar videodaki adamın dediği gibi hurdacıdan ve bit pazarından toplanmış bir bilgisayar , üstüne üretim tarihi geçeli ne kadar oldu. Bu duruma şöyle örnek verilebilir : Arkadaş ucuz yollu bir araba almak istiyor , ben ona bütçesi ile bisiklet bile anca alacağını söylüyorum , siz gelmiş adama 90 model bir arabanın gittigidiyor da sayfasını atıyorsunuz. Hayır yani anlamadığım şey ben toplanamaz demediğim halde toplanış videoları atmanız ve o videodaki parçaların çöp olduğunu anlayamamanız. Yahu o bilgisayar toplanacağına 260 liraya güzel mi güzel oyunlar alınır , ayakkabı alınır ne bileyim kıyafet alınır. En fazla 1.5 yıl sonra tamamen çöpe dönecek bir bilgisayara 260 lira verilir mi gözünüzü seveyim.

Şuraya Jahreinin vatan bilgisayar muhabbetine benzer bir yorum atıp kaçasım var ama hadi hayırlısı.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
parcaları burdan bir yerden alıcam interneten degil akrabamızın pc dükkanından alıcagım orada biraz ucuz oluyor diye umuyorum lakin şuna gelirsek bütcem ve aile ici şeyleri göze alarak 500 600 veya 700 cıvarı pc almayı düşünüyorum ufacık tefecik oyunlar icin kullanacagım sistemi kalkıpta her insan gibi gta v tarzı oyunlardan bahsetmiyorum şuna gelirsek yoloman çöp bile alabileceğini düşünmüyorum. demiş sayın arkadaşım senin gibi ben paramı hor kullanmıyorum ne bileyim cokta zengin degilim onun icin elini pc den cek git başka yerde takıl dostum pc önerirmsin dedim senin gibi gereksiz yorum atıp msj kasma bence millete faydan yok zararın var kusura bakmada.
GTA IV bile oynayamazsın o fiyata.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Bi yanlısı düzeltmek isterim ki 600 tl ye çöp alabilirsiniz.
Ayrıca;
Ayrıca sakın laptop almaya kalkma hele de bu yaz ayları için her ne kadar soğutucusu iyi olsada fanlar bir yerden sonra tozla dolar ve temizlemek zorunda kalırsın zaten temizlemeyide bilmiyosan bilgisayarcıya 20 tl her 3 haftada bir vermek zorunda kalırsın... En Rahatı Normal Pc
Söyle yorumlara takılıyorum ben ya. Abi neden dizüstüler hep kötüleniyo? Kardesim X Marka 2 yıllık dizüstümü aldığımdan beri en son 3 gün önce icini acıp fanını temizledim okadarda abartılıcak tüy toz yoktu biraz vardı tabi doğal olarak. 3 hafta abartı kacmıs. En rahatı normal pc değil dediğin gibi en rahatı kişinin "kendi" tercihine kalmıs bi durum. Kullanım alanları birbirinden farklı bkz: "dizüstü, hepsi bir arada, taşınabilir, hafif her yerde her an kullanıma hazır bi cihaz" yani masaüstünden farklı.

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kardeşim Eğer elinde bir bilgisayar varsa [kasadan bahsediyorum] onun bileşenlerini de kullanıp günümüz türkiyesi için orta segment bir bilgisayar toplayabilirsin. Elinde olan bileşenleri söylersen sana parçaları söyleyebilirim. Ayrıca sakın laptop almaya kalkma hele de bu yaz ayları için her ne kadar soğutucusu iyi olsada fanlar bir yerden sonra tozla dolar ve temizlemek zorunda kalırsın zaten temizlemeyide bilmiyosan bilgisayarcıya 20 tl her 3 haftada bir vermek zorunda kalırsın... En Rahatı Normal Pc

İyi de bunu alabilmesi için yeni bir anakart ve ram alması gerek işlemci sadece 500 tl ve arkadaşın bütçesi 500-600 tl bu bilgisayar çk uçuk kaçar

Ayrıca Minesonic bu bilgisayarın kaderi belli bile değil işlemciye aşırı yüklenme ihtimali %70 den bile fazla hem de 2. el parçalar. Teknoloji bu dalgaya gelmiyo. O Güç Kaynağı bir sıkıntı çıkarsın yandı başka bir şey değil kendi canından olabilir...
Ya amma sallamışsın be kardeş, 3 hafta değil 3 yıldır temizlemiyorum zerre sıkıntısı yok.
60-70 derece de oluyor oyun açtığımda..

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bi yanlısı düzeltmek isterim ki 600 tl ye çöp alabilirsiniz.
Ayrıca;

Söyle yorumlara takılıyorum ben ya. Abi neden dizüstüler hep kötüleniyo? Kardesim X Marka 2 yıllık dizüstümü aldığımdan beri en son 3 gün önce icini acıp fanını temizledim okadarda abartılıcak tüy toz yoktu biraz vardı tabi doğal olarak. 3 hafta abartı kacmıs. En rahatı normal pc değil dediğin gibi en rahatı kişinin "kendi" tercihine kalmıs bi durum. Kullanım alanları birbirinden farklı bkz: "dizüstü, hepsi bir arada, taşınabilir, hafif her yerde her an kullanıma hazır bi cihaz" yani masaüstünden farklı.
Yahu Arkadaşım bilgisayar dediğin ki anladığım kadarıyla oyun oynıycak o bilgisayar tozlanıcak belki 3 hafta değildir 5 haftadır. Kendim zaten hem laptop hem de masaüstü kullanıyorum masaüstünde sürekli render yaptığımdan günün 20-22 saati açık kalıyo. Doğal Olarak bilgisayar 3 haftada bir tozlanıyo hem de öyle azıcık bir şey değil. Ayrıca oyun oynamak için laptoptan istediğin bileşeni tak istediğin verimi alamazsın

Ya amma sallamışsın be kardeş, 3 hafta değil 3 yıldır temizlemiyorum zerre sıkıntısı yok.
60-70 derece de oluyor oyun açtığımda..
Kardeşim bilgisayarını günde kaç saat açık tutuyosun ve neler yapıyosun sadece oyun oynuyosan tabii olmaz ya da farkında değilsindir.O 3 hafta kendi bilgisayarım için gerekli olan süre belki belirtmemişimdir ama 3-5 haftadır.Tabii bilgisayarı sürekli temizle demiyorum. Durumuna bakar öyle temizlersin

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
300 lira işlemci,150 lira ekran kartı,50 lira ram,100 lira güç kaynağı.
Harddisk'ide birinden çaldıktan sonra ,elinde kullanılabilir bi bilgisayarın olur.

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Yahu Arkadaşım bilgisayar dediğin ki anladığım kadarıyla oyun oynıycak o bilgisayar tozlanıcak belki 3 hafta değildir 5 haftadır. Kendim zaten hem laptop hem de masaüstü kullanıyorum masaüstünde sürekli render yaptığımdan günün 20-22 saati açık kalıyo. Doğal Olarak bilgisayar 3 haftada bir tozlanıyo hem de öyle azıcık bir şey değil. Ayrıca oyun oynamak için laptoptan istediğin bileşeni tak istediğin verimi alamazsın

Kardeşim bilgisayarını günde kaç saat açık tutuyosun ve neler yapıyosun sadece oyun oynuyosan tabii olmaz ya da farkında değilsindir.O 3 hafta kendi bilgisayarım için gerekli olan süre belki belirtmemişimdir ama 3-5 haftadır.Tabii bilgisayarı sürekli temizle demiyorum. Durumuna bakar öyle temizlersin
Kalktıktan sonra sahura kadar açık, en fazla 80 derece oluyor.

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
GTA IV bile oynayamazsın o fiyata.
bilmem farkındamsın ben gta v demedim

arkadaşlar suanda çalışmaktayım ve 600 700 800 bu bütcelerde gündelik pc toplamak istiyorum kasam var güc kanyagım var 7000w güc kaynagım var elimde 2 tane biri 500 digeri 7000w var kasa ve güc kaynagım var hardiskim de var ssd dim de var 1 telebayt ssd var

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
bilmem farkındamsın ben gta v demedim

arkadaşlar suanda çalışmaktayım ve 600 700 800 bu bütcelerde gündelik pc toplamak istiyorum kasam var güc kanyagım var 7000w güc kaynagım var elimde 2 tane biri 500 digeri 7000w var kasa ve güc kaynagım var hardiskim de var ssd dim de var 1 telebayt ssd var
Benim kaynak makinemde 7000watt, endüstriyel HEMİDE.