500 600 cıvarı pc

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
bilmem farkındamsın ben gta v demedim

arkadaşlar suanda çalışmaktayım ve 600 700 800 bu bütcelerde gündelik pc toplamak istiyorum kasam var güc kanyagım var 7000w güc kaynagım var elimde 2 tane biri 500 digeri 7000w var kasa ve güc kaynagım var hardiskim de var ssd dim de var 1 telebayt ssd var

Gta V yazdın demedim zaten.Orta düzey oyunları bile oynayamazsın dedim.Ayrıca 7000 W Güç kaynağı?

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gta V yazdın demedim zaten.Orta düzey oyunları bile oynayamazsın dedim.Ayrıca 7000 W Güç kaynağı?
gta v tarzı oyunlardan bahsetmiyorum dedim ben gündelik kullanım icin oyun pc toplamıyorum güc kaynagım herşeyim var bana lazım olacak ram işlemci anakar bu 3 uygun fiyatta arıyorum.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Hadi şaka değil diyelim , dediğimin yanlış olduğunu kim söyleyebilir. Bunu dediğim için beni zengin sanacaklar da çıkacaktır eminim , hayır , zengin değilim. Ama burada bir bilgisayardan bahsediyoruz , günümüz teknolojisinin de ne kadar pahalı olduğunu hepiniz biliyorsunuzdur. Burada telefon almak istemiyor ki arkadaş bu kadar bütçe versin bizde general mobile diyelim.
Şaka olmasaydı da, insanların hevesini kırmak doğru değil. Belli ki bütçesi yok, bunun sebebi birçok şey olabilir. "Çöp" demek yerine "Güzel bir bilgisayar toplayamazsın" demek daha doğru olmaz mı sence de?

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Bilgisayar toplamaktan anlamam ancak şu yorumu cevaplamak istiyorum.

2 yıl üstünde kullandığım bir laptopum var. Hiçbir sorunu olmadan devam ediyor. Ancak bilgisayarı 1 yılda bir temizliyordum. Laptopu
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
gibi sebeplerden dolayı 2 gün+ açık bıraktığın günlerde kapağını kapatırsın olur biter. (Not: Laptopu en fazla 7 gün boyunca hiç kapatmadan açık bıraktım. Ancak bilgisayar elektirk yetmezliğinden/kesintisinden sürekli kapanıyordu.)
Yahu Arkadaşım bilgisayar dediğin ki anladığım kadarıyla oyun oynıycak o bilgisayar tozlanıcak belki 3 hafta değildir 5 haftadır. Kendim zaten hem laptop hem de masaüstü kullanıyorum masaüstünde sürekli render yaptığımdan günün 20-22 saati açık kalıyo. Doğal Olarak bilgisayar 3 haftada bir tozlanıyo hem de öyle azıcık bir şey değil. Ayrıca oyun oynamak için laptoptan istediğin bileşeni tak istediğin verimi alamazsın

Kardeşim bilgisayarını günde kaç saat açık tutuyosun ve neler yapıyosun sadece oyun oynuyosan tabii olmaz ya da farkında değilsindir.O 3 hafta kendi bilgisayarım için gerekli olan süre belki belirtmemişimdir ama 3-5 haftadır.Tabii bilgisayarı sürekli temizle demiyorum. Durumuna bakar öyle temizlersin

karaanfil

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
gta v tarzı oyunlardan bahsetmiyorum dedim ben gündelik kullanım icin oyun pc toplamıyorum güc kaynagım herşeyim var bana lazım olacak ram işlemci anakar bu 3 uygun fiyatta arıyorum.
işine yarayabilir belki buldum dediklerinden, en ucuz şekli bu şekilde idi

Minesonic

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak , bana ne tür tepkiler geldiğine bakalım. Sert eleştiri yaptığımı söyleyen , 260 tl ye toplanmış bir bilgisayarın parçalarının çöp olmadığını söyleyen bir arkadaş. Bakın , burada birbirimizi kandırmayalım , o bilgisayar videodaki adamın dediği gibi hurdacıdan ve bit pazarından toplanmış bir bilgisayar , üstüne üretim tarihi geçeli ne kadar oldu. Bu duruma şöyle örnek verilebilir : Arkadaş ucuz yollu bir araba almak istiyor , ben ona bütçesi ile bisiklet bile anca alacağını söylüyorum , siz gelmiş adama 90 model bir arabanın gittigidiyor da sayfasını atıyorsunuz. Hayır yani anlamadığım şey ben toplanamaz demediğim halde toplanış videoları atmanız ve o videodaki parçaların çöp olduğunu anlayamamanız. Yahu o bilgisayar toplanacağına 260 liraya güzel mi güzel oyunlar alınır , ayakkabı alınır ne bileyim kıyafet alınır. En fazla 1.5 yıl sonra tamamen çöpe dönecek bir bilgisayara 260 lira verilir mi gözünüzü seveyim.

Şuraya Jahreinin vatan bilgisayar muhabbetine benzer bir yorum atıp kaçasım var ama hadi hayırlısı.
Mesele 260 TL veya 600 Tl değil; mesele, "O bütçeyle bu devirde çöp bile alabileceğini düşünmüyorum." veya "600 TL ile istediğin şeyleri elde edebileceğini sanmıyorum, paranı biriktirmeye devam et..." . Mesele gurur kırmak veya yapıcı olmak.

Ayrıca 260 TL lik bilgisayarı arkadaş kullansın filan diye atmadım, 260 TL ye bile bir bilgisayar toplanabileceğini göstermek için attım; lakin sen hala konunun manasına varamadın ...

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Bedavaya arkadaşından falan alıyordur lütfen* :(
Arkadaşı da bedava mı alıyor yani :C
Dediğine göre kapanan bir elektronik mağzasında bulmuş. geri kalan parçaları amazon mu ne onun gibi bir siteden bulmuş.
Demek istediğim her şeyin mümkün olduğu.

karaanfil

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
o paraya bunu bile yapamazsın gibi cümleler yazacağınıza arkadaşın dediği şeyleri araştırıp ucuz bulduğunuz arkadaşın bütçesini aşmıcak sekilde buraya atabilrsiniz gereksiz yorumlar yapıyorsunuz yazmayın daha iyi yardım etmicekseniz.