İlk olarak , bana ne tür tepkiler geldiğine bakalım. Sert eleştiri yaptığımı söyleyen , 260 tl ye toplanmış bir bilgisayarın parçalarının çöp olmadığını söyleyen bir arkadaş. Bakın , burada birbirimizi kandırmayalım , o bilgisayar videodaki adamın dediği gibi hurdacıdan ve bit pazarından toplanmış bir bilgisayar , üstüne üretim tarihi geçeli ne kadar oldu. Bu duruma şöyle örnek verilebilir : Arkadaş ucuz yollu bir araba almak istiyor , ben ona bütçesi ile bisiklet bile anca alacağını söylüyorum , siz gelmiş adama 90 model bir arabanın gittigidiyor da sayfasını atıyorsunuz. Hayır yani anlamadığım şey ben toplanamaz demediğim halde toplanış videoları atmanız ve o videodaki parçaların çöp olduğunu anlayamamanız. Yahu o bilgisayar toplanacağına 260 liraya güzel mi güzel oyunlar alınır , ayakkabı alınır ne bileyim kıyafet alınır. En fazla 1.5 yıl sonra tamamen çöpe dönecek bir bilgisayara 260 lira verilir mi gözünüzü seveyim.
Şuraya Jahreinin vatan bilgisayar muhabbetine benzer bir yorum atıp kaçasım var ama hadi hayırlısı.