DarkystNano
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
İstediğim 2-3 Sistem var Skype adresini verirmisin çokta zor değil sistemler. Chatle ilgili birşeyler.
Skype verirmisinSenin rush oyunu bitiyor fakat item alma kısmını tabeladan yapsalar olurmu mesela tabelaya tıklicak menü açılcak ordan alcak villager işini beceremedim![]()
Yürüyen Uçak skript sayesinde oluyor bir plugin paketinde görmüştümYürüyen uçak oluyomu?
Shopkeepers kullan agaSenin rush oyunu bitiyor fakat item alma kısmını tabeladan yapsalar olurmu mesela tabelaya tıklicak menü açılcak ordan alcak villager işini beceremedim![]()
O istegin skriptle yapilir istersen skript yapabilirim sizeKardeşim Mesela -/warp Lapis'de maden kazıyorsun ve bazı kazdıklarının sonucunda edvanterine otomatikman örneğin bir kutsal para geliyor, o pluginin adı ne acaba?
Dediğini zaten yapmıştım ama s ilmistim bugün yapar stsrim5Sa Kardes Oncelikle Herkezin Ramazan Bayrami Mubarek Yardim etigin icin saol
bunu Yapa bilirmisin Rica etsem Skript var ama rama zarar verdigi icin istemiyorum
Oyuncu bi Adami Kestigi zaman oyuncuya 5$ para ve heal cekicek bide son bi sey oyuncu Elmasa Sag tikladigi zaman oyuncuya 15$ para versin elindeki elmasida alsin Yapamazsanda saol genede denemen bile tesekkuru hak eder.