ibrahim019
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
teşekkürler yorumun için düzeltmeye çalşcmbuilder kötü pluginler fazla özenilmemiş geliştirelmesi
teşekkürler yorumun için düzeltmeye çalşcmbuilder kötü pluginler fazla özenilmemiş geliştirelmesi
Teşekkürler Yorumun İçin İyi OyunlarKonu baltalamak gibi olmasın ama berbat sunucu ._.
Teşekkürler Yorumun İçin Rakibiz Sonuçta Olabilir Böyle Şeyler Şuanda Konuna Gidip Kötülycm senide .Sunucunuzu 1 aydir takip ediyorum ve . Sunucunuzun berbat oldugunu dusunuyor pluginer eski sunucu buildi berbat otesi yani alin mayin veya konu baltalamak gibi olmasin ama bir kopeye al Minecraft oyna desen daha guzel build yapar pluginler cok kotu begen medim bence serveri 0 layin en bastan baslayin 0 dan bi sunucu yapin size kalmis istersenizde spawni alinti yapin derim boylelikle onlineniz iyce artar iyi forumlar...
Teşekkürler Kardeşim Yorumun İçin Yavaş Yavaş Büyüyecez İnşallahSunucuda oynadım kullanışlı server pluginleri biraz geliştirmeni öneririm
Rica ederim Başarılar Dilerim ☺Teşekkürler Kardeşim Yorumun İçin Yavaş Yavaş Büyüyecez İnşallah
TeşekkürlerRica ederim Başarılar Dilerim ☺
eyvallah sağolasın kardeşim NiqhtCry ayarlarServerde arkadaşlarla oynuyoruz, iyi bir sunucu tavsiye ediyorum. Pluginlerde bazı şeyleri geliştirirseniz, iyi olucak. NiqhtCry ayarlar onları![]()
Tamam karseşimyanlış yorum.
TeşekkürlerMimariler Daha İyi Olabilir,Başarılar.