//PalasGaming.Nitrado.Net//Kafa Düşürme//TabelaEnch//Bosslar//Banka Sistemi 82 Slot 7GB Ram

MrShafuq

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzu 1 aydir takip ediyorum ve . Sunucunuzun berbat oldugunu dusunuyor pluginer eski sunucu buildi berbat otesi yani alin mayin veya konu baltalamak gibi olmasin ama bir kopeye al
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
desen daha guzel build yapar pluginler cok kotu begen medim bence serveri 0 layin en bastan baslayin 0 dan bi sunucu yapin size kalmis istersenizde spawni alinti yapin derim boylelikle onlineniz iyce artar iyi forumlar...

ibrahim019

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzu 1 aydir takip ediyorum ve . Sunucunuzun berbat oldugunu dusunuyor pluginer eski sunucu buildi berbat otesi yani alin mayin veya konu baltalamak gibi olmasin ama bir kopeye al Minecraft oyna desen daha guzel build yapar pluginler cok kotu begen medim bence serveri 0 layin en bastan baslayin 0 dan bi sunucu yapin size kalmis istersenizde spawni alinti yapin derim boylelikle onlineniz iyce artar iyi forumlar...
Teşekkürler Yorumun İçin Rakibiz Sonuçta Olabilir Böyle Şeyler Şuanda Konuna Gidip Kötülycm senide .

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Serverde arkadaşlarla oynuyoruz, iyi bir sunucu tavsiye ediyorum. Pluginlerde bazı şeyleri geliştirirseniz, iyi olucak. NiqhtCry ayarlar onları :)